donderdag 22 mei 2014

Lounge Living interview

alles over lounge living

Interview met Lounge Living

Speciaal voor u hebben wij tien belangrijke vragen gesteld aan de leveranciers van Lounge Living. Zij geven hierin informatie die van belang kan zijn bij het kopen van een van deze artikelen!

Over Lounge Living?

Lounge Living is een merk wat door jullie aan een aantal van onze producten gegeven is. Onze loungesets en ander tuinmeubilair ontwerpen wij vanuit de gedachte om onze tuin-levensstijl te verbeteren. Producten die kwalitatief degelijk geproduceerd worden, met een milieuvriendelijke gedachte in het achterhoofd en die zo veel mogelijk comfort geven tegen zeer acceptabele prijzen.

Wat is jullie doelgroep?

Onze doelgroep is B2B omdat wij als fabrikant gebruik maken van wederverkopers. De klantenkring waar wij ons voornamelijk op richten zijn een grote variëteit van zowel nationale als internationale resellers maar onze producten worden geproduceerd met een optimale prijs/kwaliteitverhouding in uiteenlopende stijlen van klassiek tot modern waarmee wij hopen een brede groep consumenten aan te spreken in het middensegment.

Waarom zouden mensen voor Lounge Living moeten kiezen?

Zie vraag 1 als het gaat om het merk Lounge Living. Voor onze productlijnen in algemene zin moeten mensen kiezen voor deze producten om tegen zeer acceptabele prijzen het plezier van het verblijf in de tuin te verhogen.

Op welk product zijn jullie het meest trots en waarom?

Wij merken de afgelopen jaren dat er een sterke stijging is te zien in de verkoop van de wicker items. Binnen deze items is er ook een grote variatie mogelijk qua model, hierin zien wij dus veel potentie in terug en hier zijn wij dus ook trots op. Een lijn met zowel traditionele als ook modern vormgegeven loungecorners en loungesets maakt ons trots.

Waarop zijn de producten getest?

Het testen van producten verschilt per klant, in het algemeen worden producten getest op sterkte van de producten qua duurzaamheid. Producten die wij voeren hebben de intentie om langere tijd mee te gaan en hier voeren wij dus ook uitvoerige testen op uit.

Waar komen de materialen vandaan?

Hoofdzakelijk proberen wij materialen te laten komen uit de locaties waar onze fabrieken zijn gevestigd. Concreet betekent dat dat onze grondstoffen zoals hout en ook de grondstoffen voor het kunststof wat we zelf produceren uit met name Vietnam en Indonesië komen. Dit heeft te maken met duurzaamheid maar ook de logistieke kosten die hierbij komen kijken.

Welke sets zijn duurzaam en waar ligt het verschil tussen sets die niet duurzaam zijn?

Voor de houten items die wij voeren is er de mogelijkheid te kiezen voor producten van hout met het FSC keurmerk. Door gebruik te maken van dit hout wordt bescherming van en verantwoord beheer van bossen mogelijk gemaakt. Op het gebied van de wicker items (kunststof) zijn wij op dit moment nog bezig met de verdere ontwikkeling van duurzame productiemogelijkheden.

Welke set raden jullie aan voor het weer in Nederland?

Voor Nederland raden wij de Larvik Set aan. Een model dat vanwege zijn afmetingen in diverse tuinen te combineren is. Daarnaast heeft deze set een zeer frisse uitstraling.Alles over lounge living

Waar krijg je allemaal garantie op en voor hoe lang?

Over het algemeen voeren wij een garantietermijn van twee jaar op productiefouten. Per klacht bekijken wij echter de oorzaak en hoe wij kunnen bijspringen om de klant zoveel als mogelijk te helpen.

Hebben jullie nog leuke tips voor mensen die deze zomer een nieuwe set willen kopen?

Voor de daadwerkelijke aankoop van een tuin set is een uitgebreide oriëntatie wenselijk, er is een groot aantal verschillende modellen beschikbaar, met een juiste oriëntatie is een keuze makkelijker te maken. Loungebanken met verstelbare rugleuningen zijn een idee, in alle standen genieten van het buitenleven! Zie hier een van de sets van Lounge Living

Geen opmerkingen:

Een reactie posten