zondag 25 mei 2014

Feitjes over 4 Seasons Outdoor en Taste By 4 Seasons

Alles wat u wilt weten over 4 Seasons Outdoor

Wat voor merk is 4SO? - Alles over 4 Seasons Outdoor

Het merk 4 Seasons Outdoor, samen met hun ‘budgetmerk’ Taste by 4 Seasons, heeft een aantal interessante vragen voor u beantwoord. Zij zijn een totaal leverancier in tuinmeubelen en parasols. Zoals zij zelf zeggen: “genieten in de tuin is nog nooit zo lekker geweest als met 4 Seasons Outdoor.” Lees hier waarom.

Wat onderscheidt 4 Seasons Outdoor van andere tuinmeubelmerken?

4 Seasons Outdoor is een tuinmeubelmerk dat zich in de middenklasse qua prijs bevindt, maar wel altijd kwalitatief hoogwaardige producten biedt. Ze zijn toonaangevend in hun wicker meubelen, zowel in diningsets als in loungesets. Maar niet alleen in wicker materiaal zijn zij toonaangevend. Ook in meubelen van aluminium, roestvast staal, teak en texileen zijn zij leidend. Kwaliteit en service zijn twee punten die door 4 Seasons Outdoor erg belangrijk wordt gevonden.
Taste by 4 Seasons is een tweede merk van 4 Seasons Outdoor en is een aantal jaren geleden ingevoerd. Via deze collectie kunt u meubelen kopen die hoogwaardig van kwaliteit zijn, maar tegen een scherpe prijs gekocht kunnen worden.

Waar komen de producten vandaan?

Zowel de producten van 4 Seasons Outdoor als de producten van Taste by 4 Seasons komen vrijwel allemaal uit IndonesiĆ«. De vlechters hebben jaren ervaring en zijn daardoor in staat om kwalitatief zeer hoogwaardige meubelen in elkaar te vlechten. Het wicker wordt heel strak gevlochten en is van echte topkwaliteit. De garantie van jarenlang plezier van meubelen komt door de UV-protectie en het kleurpigment dat door het hele draad zit. Ze zijn in een laboratorium in California in Amerika getest op minimaal 7000 zonuren, wat gelijk staat aan zo’n zeven jaar buitengebruik. Bij deze test is geen verkleuring opgetreden.
4so-sfeerbeeld

Wie is de doelgroep?

Iedereen die kwaliteit tuinmeubelen wilt hebben, behoort tot de doelgroep. Ook houdt de gebruiker van 4SO en TASTE van comfort, zij bieden namelijk ultiem zitcomfort. Ook is de service van goede kwaliteit; dit kenmerkt het merk en daarmee ook de doelgroep. De serviceafdeling van 4 Seasons Outdoor is in staat allerlei soorten problemen op te lossen, mocht er bijvoorbeeld een draad losspringen, een poot krom staan of per ongeluk een brandgat in uw kussen komen.

Zijn de tuinmeubelen weerbestendig?

De tuinmeubelen van 4SO kunnen gerust het hele jaar buiten blijven staan. Dus ook in de winterperiode. U hoeft dus geen moeite te doen om uw meubelen naar binnen te halen. Mocht het gaan regenen, dan heeft dit geen consequenties voor de tuinmeubels en ook niet voor de kussens. Spullen kunnen natuurlijk wel vies worden, maar de producten zijn makkelijk schoon te maken en de kussenhoezen kunnen gewassen worden in de wasmachine. U heeft er dus nagenoeg geen onderhoud aan.
Voor de RVS en teak producten zijn er speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar, waarmee de meubelen jarenlang in topconditie blijven.

Hoe zit het met de garantie?

Garantie geldt op niet-slijtbare onderdelen van de meubelen (dus niet op kussens of pootdoppen). Daarnaast geldt de garantie alleen voor consumenten en niet voor horeca. Garantie geldt ook niet op het verkleuren van wicker, problemen met het framewerk en het doorroesten van het RVS. 4 Seasons Outdoor heeft onderdelen jarenlang op voorraad, dus het bestellen daarvan is geen enkel probleem.
4so-sfeerbeeld2

Wat is jullie tip uit de collectie?

Voor het aankomende seizoen raden zij de lounge- en diningsets aan die voorzien zijn van de nieuwste wickerdraden. Voorbeelden hiervan zijn de LAGOON en de PROVANCE. De lichte draden die zijn gebruikt geven een ultiem zon- en strandgevoel. Als de zon hierop schijnt wordt uw tuin een paradijs op aarde.
Daarnaast raadt 4 Seasons Outdoor de all weather lounge- en diningset CAYMAN aan. Deze is voorzien van een wit aluminium frame. De zit- en rugkussens zijn gemaakt van textileen en zijn daarnaast weerbestendig, er trekt ook geen regenwater in. Na regen zijn de kussens ook erg gemakkelijk schoon te maken. Loungesets zoals de CAYMAN zijn ook de CURVE en de HUGO. De nieuwe generatie: ultiem loungen!

Dus waarom 4 Seasons Outdoor?

  • Op alle producten van 4SO heeft u drie jaar garantie. Dit komt doordat er uitsluitend met het beste materiaal wordt gewerkt, zoals HULARO wicker. Dit wicker is erg sterk, UV-bestendig, kleurecht, 100% kunststof en door en door gekleurd. Kortom: de beste vlechtdraad op de markt.
  • De verwachte levensduur van de producten van 4 Seasons Outdoor is vijftien tot twintig jaar. Dit is zonder zichtbare verkleuring van draden en andere materialen. Alle kussens en meubelen kunnen gemakkelijk schoon gemaakt worden.
  • U geniet van het ultieme zitcomfort. De hoogwaardige kwaliteit vullingen en hoezen van de kussens zijn van olefin stof gemaakt. Deze behouden het comfort waar 4 Seasons Outdoor voor staat. Tevens zijn zij de enige leverancier die all-weather kwaliteit kussens garandeert.
  • Binnen de garantietermijn kunt u onderdelen gewoon bestellen. De servicebus komt dan op de verkooplocatie langs om ook eventuele reparaties uit te voeren. Naast de onderdelen zijn ook hele sets na te bestellen.
  • Klik hier om de hele collectie van 4 Seasons Outdoor te bekijken.

En waarom Taste by 4 Seasons?

  • U heeft 1 jaar garantie. De verwachte levensduur is vijf tot zeven jaar. TASTE is natuurlijk het budgetmerk van 4SO.
  • De meubelen kunnen gerust het hele jaar buiten blijven staan, maar haal de kussens wel naar binnen. Zo kan er geen verkleuring optreden.
  • Er zijn meubelen beschikbaar uit de “stal” van 4 Seasons Outdoor. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige producten tegen een zeer scherp prijsje.
  • U kunt kosteloos reparaties laten doen. Ook is er een goede service en kunnen onderdelen gewoon nabesteld worden.
  • Klik hier om de hele collectie van Taste by 4 Seasons te bekijken. 
Bron: Loungeset.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten