vrijdag 16 mei 2014

Een betrouwbare beoordeling van 4 Seasons Outdoor Kingston

Review 4 Seasons Outdoor Kingston

Lees hier de review 4 Seasons Outdoor Kingston

De prachtige loungeset van 4 Seasons Outdoor Kingston heeft grijze kussens en bruin wicker. De set is in losse onderdelen te verkrijgen, waardoor de grootte naar eigen wens bepaald kan worden.

Eerste indruk

Bij het zien van deze loungeset denk je meteen aan luxe en comfortabel loungen. Je wilt er meteen op springen om er lekker de hele dag op te zitten. De set ziet er erg klassiek uit, de kleurencombinatie is best apart (grijs met bruin), maar staat erg chique en mooi. De stof die op de kussens zit, straalt kwaliteit en stevigheid uit.

Kussens

De kussens zijn erg dik, heel zacht en comfortabel. De zitkussens zijn dikker dan het wicker eronder. Dit geeft wel aan hoe dik ze zijn. De set heeft redelijk hoge rugleuningen met ook erg dikke kussens. De rugkussens zijn net iets zachter dan de zitkussens. Je zakt niet naar beneden als je op de bank zit, maar als je naar achter (op de rugkussens) leunt, wel. Hierdoor zit de bank erg stevig, maar krijg je toch een loungegevoel. De kussens die op de bank zitten, zijn niet van een standaard effen kleur stof gemaakt. De stof is erg stevig en voelt meer aan als een gewone (binnenshuis) bank. Ongeveer in het midden van de rugkussens zit een soort naad wat een luxe uitstraling geeft.

Tafel

De tafel staat niet op 'echte' poten. Er zit, net als bij de loungebank, een soort stalen blok onder de hoeken. Dit geeft het gevoel dat de meubelen erg stevig bevestigd zijn. Op de tafel is een glasplaat bevestigd. Deze kan er naar eigen wens vanaf worden gehaald.


Prijs kwaliteit

De 4 Seasons Outdoor Kingston loungeset is een hoogstaand product waar je 10 tot 20 jaar onderhoudsvrij veel plezier aan beleeft. Natuurlijk zit hier een prijskaartje aan, echter gaat deze set veel langer mee dan een goedkopere set. Daarnaast kan iedereen zien, dat dit een kwalitatief hoog product is en zeker niet goedkoop oogt. De 4 Seasons Outdoor loungeset zoals deze is weergegeven boven aan het artikel heeft een advies verkoopprijs van € 3279,-. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze set, of meer gedetailleerde informatie over deze set willen bekijken, klik dan op de volgende link: Kingston info.
 4SeasonsOutdoor

Bron: loungeset.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten