maandag 12 mei 2014

Alles over Kettler tuinmeubelen wat u MOET weten


Kettler is een merk dat trends meteen herkent en deze ook goed op de markt weet te brengen. Wat zeggen zij zelf over hun merk? Lees het hier.

Interview met Kettler

Wat is volgens Kettler nu typisch Kettler? Zij geven aan dat dat dat een kwalitatief goed product betreft voor een goede prijs.


Doelgroep

De doelgroep van Kettler zijn klanten die kwaliteit waarderen. Doorgaans hebben zij een leeftijd van 30 of ouder. Maar waarom voor Kettler kiezen? Hun tuinmeubelen zijn met zorg samengesteld. Er is rekening gehouden met de ergonomie en bij verstelbare fauteuils zijn deze TÜV gecertificeerd. De belangrijkste reden is natuurlijk dat de meubelen van Kettler heel mooi zijn.


Trots

Kettler is op al haar producten trots, maar zij zijn vooral trots dat zij één van de weinige tuinmeubelaanbieders producten leveren die in Duitsland zijn geproduceerd. Alle sets zijn weerbestendig. De kussens zijn daarentegen niet all weather en er wordt dus aangeraden deze naar binnen te halen in geval van een regenbui.


Testen

Waar de producten op zijn getest is de functionaliteit (het inklappen van de meubelen), de UV-bestendigheid, de stabiliteit en de slijtage. Dit zijn de belangrijkste punten wat betreft het testen van meubelen.


Materiaal

Het materiaal dat wordt gebruikt kom vanuit de hele wereld. Er is niet een specifieke plek waar Kettler haar materialen vandaan haalt. Er wordt altijd gebruik gemaakt van duurzame materialen, waardoor meubels bij normaal gebruik langdurig meegaan. Daarnaast worden deze materialen op een vakkundige manier verwerkt welke ervoor zorgt dat het meubel in optima forma is. Garantie Bij Kettler krijg je twee jaar garantie op materiaal- en constructiefouten die bij de levering aanwezig zijn.


Tip van Kettler

Wie deze zomer een nieuwe loungeset wil aanschaffen, krijgt van Kettler een aanrader. Dat is namelijk de comfort loungeset, de Lakena loungeset, de love seater, de Palma loungeset en de Oxford lounges

Voor meer Keter loungesets kijkt u op www.loungeset.nl of bezoek onze showroom aan de Amsterdamsestraatweg 7-B, 1411 AW Naarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten