zaterdag 17 mei 2014

Beoordeling van populaire Garden Impressions Montana

garden-impressions-montana

Beoordeling van populaire Garden Impressions Montana

De Montana loungeset van Garden Impressions is een prachtige loungeset voor in elke tuin. Op de loungebank kunnen vijf personen plaatsnemen. Ook zit er een comfortabele stoel bij. De vierkante tafel maakt het helemaal af! Lees hier de Review Garden Impressions Montana.

Eerste indruk

Bij het zien van deze loungeset, denk je meteen aan strak en kwalitateit. De loungeset is laag en heeft dus de ideale uitstraling van een loungeplek. Het wicker is prachtig donkergrijs en ziet er stevig uit. De set is niet erg groot, maar ook niet klein. Perfect voor in de 'gewone' tuin.

Kussens

De kussens zijn zwart, het wicker grijs. Dit is een mooie combinatie. Doordat het zulke neutrale kleuren zijn, passen ze bij elke tuin. De kussens zijn redelijk dun, maar toch zitten ze stevig en comfortabel.

Tafel

De vierkante tafel past helemaal bij het strakke uiterlijk van de loungebank. De glasplaat op de tafel zorgt voor een extra stukje bescherming en is erg makkelijk om schoon te maken. De tafel is zo groot dat ie vanaf iedere plek van de bank makkelijk te bereiken is, maar niet zo groot dat de bank erbij in het niet valt.

Voordelen

Er zijn een aantal voordelen die de Montana met zich meebrengt. Hier staan ze allemaal op een rijtje.
  • - Voor indoor en outdoor gebruik
  • - Onderhoudsvrij
  • - Gemaakt van duurzaam materiaal
  • - Aluminium roest niet
  • - Kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Zoals u kunt lezen, zijn de materialen erg duurzaam en roest er niks. Dit betekent dat de set er altijd mooi uit blijft zien en dat zorgt voor de nodige rust. Geen onderhoud, heerlijk toch?

Prijs

De loungeset heeft u al voor €599,- in huis. Dit is niet duur voor een loungeset inclusief een bank, stoel en tafel. Deze loungeset van Garden Impressions is niet voor niets zo gewild! Een betere prijs-kwaliteitverhouding is niet te vinden. De onderdelen zijn niet los verkrijgbaar, dus de hele set heeft u in één keer in huis! Mocht u geïnteresseerd zijn in deze set, of van meer informatie worden voorzien, kijk dan op de pagina van Garden Impressions loungeset Montana - Earl Grey

Bron: loungeset.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten