woensdag 7 mei 2014

4 seasons outdoor kingston loungeset

4 seasons outdoor kingston loungeset


De 4 Seasons Outdoor Kingston Loungeset is het meest populaire loungeset model van 4 Seasons Outdoor. De reden waarom deze set zo populair is, zullen wij gaan onderzoeken en met u delen. De 4 Seasons outdoor Kingston loungeset is tevens zelf te testen bij loungeset.nl aan de Amsterdamsestraatweg 7-B, 1411 AW Naarden.

Eerste indruk

Wow wat een indrukwekkende set. Wat meteen opvalt zijn de dikke kussens op de Kingston, die deze set echt een mooie uitstraling geeft. Hij straalt comfort, kwaliteit en luxe uit en dat mag ook wel met zulke dikke zit en rugkussens gemaakt van all weather materiaal.

De kleuren combinatie is erg mooi en oogt ook heel natuurlijk. Het bruin grijze Hularo wicker is van een zéér hoog kwaliteit en dat voel je ook en past perfect bij de grijs kleurige kussens.

All weather kussens 

De kussens zijn dik, stevig, maar ook zéér comfortabel. Dit is de meest comfortabele set waar ik in heb gezeten. De kussens zijn daarnaast all weather en bevatten een Olefin laag. De kussens kunnen het hele jaar buiten liggen, met zelfs een dik pak sneeuw er bovenop. Gaat het regenen, dan blijven de druppels door het Olefin bovenop de kussens liggen, waardoor het niet in de kussens trekt.

Een ander voordeel van de 4 seasons outdoor kingston kussens is, dat de kussens wasbaar zijn. Mochten er vlekken op ontstaan, dan zijn deze met een handwas weer mooi schoon te krijgen.

Modulair: stel uw eigen set samen

De kingston is in veel verschillende opstellingen te bestellen, omdat de set modulair is. Dit houdt in, dat elk onderdeel los te bestellen is. Hierdoor kunt u een 5 zits hoekbank er van maken, maar u kunt het ook uitbreiden tot een 12 zitter, door extra elementen te kopen.

U heeft genoeg variatie mogelijkheden, omdat je 11 verschillende onderdelen kunt bestellen. Een overzicht van alle 4 seasons outdoor kingston loungeset vind je hier. Daarnaast vind je hieronder alle individuele elementen die besteld kunnen worden.

  1. 3 zits bank met links en recht een armleuning.
  2. 2 zits bank met een rechter armleuning.
  3. 2 zits bank met een linker armleuning.
  4. Ligbank met een rechter armleuning.
  5. Ligbank met een linker armleuning.
  6. Een hoek element.
  7. Een tussen element, goed voor 1 zitplek.
  8. Een fauteuil.
  9. Een voeten bankje.
  10. Salontafel van 180 x 80 cm met glasplaat.
  11. Salontafel van 95 x 95 cm met glasplaat.

Garantie en kwaliteit.

4 seasons outdoor biedt standaard 3 jaar garantie op al haar producten en dat is zéér uitzonderlijk in deze markt. Vaak hebben loungesets 1 of 2 jaar garantie. 4 seasons outdoor is nu zelfs bezich om standaard 10 jaar garantie te geven en dat bewijst toch wel dat dit een zéér goed merk en product is.

Daarnaast zijn de gebruikte materialen allemaal uitgebreid getest. Zo is het wicker van een zéér hoge kwaliteit, waardoor het minimaal/ niet verkleurt door de invloeden van uv licht en het weer. Dit geldt tevens ook voor de kussens, die altijd hun volume en kleur houden en het hoge zitcomfort neemt ook na meerdere jaren loungen niet af.

Het aluminum frame is ook van hoogwaardig aluminium opgebouwd, waarbij alle lasnaden dubbel zijn gelast, voor meer stevigheid. Tevens wordt er gebruikgemaakt van dikker aluminium.

Prijs kwaliteit

De 4 seasons outdoor kingston loungeset is een hoogstaand product waar je 10 tot 20 jaar onderhoudsvrij veel plezier aan beleeft. Natuurlijk zit hier een prijskaartje aan, echter gaat deze set veel langer mee dan een goedkopere set. Daarnaast kan iedereen zien, dat dit een kwalitatief hoog product is en zeker niet goedkoop oogt.

De 4 seasons outdoor loungeset zoals deze is weergegeven boven aan het artikel heeft een advies verkoopprijs van € 3279,-. De verkopers van loungeset.nl kunnen altijd met u overleggen wat de mogelijkheden zijn met de 4 seasons outdoor loungeset kingston. Deze set is te bewonderen in de showroom van loungeset.nl aan de Amsterdamsestraatweg 7-B, 1411AW te Naarden, maar ook tevens te bestelling op loungeset.nl. U kunt ze ook altijd bellen op 035-8200321 op ma-vr van 9:30 tot 17:00.

4SeasonsOutdoor
Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden die gevormd kunnen worden. Dit zijn slechts voorbeelden met advies verkoopprijzen. Elk element is los verkrijgbaar, dus heeft u een combinatie voor uw terras in gedachte die hier niet tussen zit, dan is dat geen probleem. Bij Loungeset.nl kunt u precies alles op maat bestellen. 

4 seasons outdoor lounge set kingston
Advies verkoopprijs: € 4.137,-

4 seasons outdoor loungeset kingston
 Advies verkoopprijs: € 3.279,-
4 seasons outdoor kingston loungeset
Advies verkoopprijs € 2.294,- 

lounge set 4 seasons outdoor kingston


Advies verkoopprijs: € 3.661,-
kingston 4 seasons outdoor loungeset
Advies verkoopprijs: € 3.542,-
4 seasons outdoor kingston loungeset -  loungeset.nl
Advies verkoopprijs: € 2.294,-







Geen opmerkingen:

Een reactie posten