woensdag 1 april 2015

Pizzaoven inspiratie

Pizzaoven

Het weer wordt langzaamaan steeds warmer en voor je het weet, kun je buiten op je loungeset in de warme zon eten. Je moet alleen naar binnen om eten te koken, maar met een pizzaoven in je tuin hoeft dat niet meer! In een pizzaoven kun je niet alleen de lekkerste pizza's maken, maar je kunt er ook vlees en groenten in roosteren en brood bakken. Handig als je gaat barbecueën! Je kunt ook eerst een pizzaoven huren voordat je er definitief een voor in je tuin bouwt of koopt.

Pizzaschep

Bij het bakken van pizza's in pizzaovens gebruiken echte Italiaanse koks een pizzaschep. Een pizza bakken doe je al snel op 400 graden, dus een pizzaschep is onmisbaar en veel veiliger. Vooral als je ook nog eens handschoenen gebruikt. Pizzascheppen zijn er in allerlei soorten en maten, of je nu een houten pizzaschep wilt of één van roestvrij staal.

Mini pizzaoven

Niet iedereen heeft genoeg ruimte in de tuin voor een pizzaoven. Een balkon is niet geschikt voor een grote pizzaoven. Voor kleinere tuinen is een mini pizzaoven de perfecte oplossing, want deze zijn klein, passen op een tuintafel en je kunt ze makkelijk verplaatsen. Er zijn mini pizzaovens te koop voor kleine groepen, maar ook voor grotere groepen.

Inspiratie

Ideaal, zo'n pizzaoven in de tuin! Misschien lees je dit blog wel met dezelfde gedachte en wil je er graag één in je tuin. Gelukkig zijn er pizzaovens in allerlei soorten en maten. De foto's hieronder kunnen je helpen met inspiratie opdoen voor jouw pizzaoven.

Pizzaovens
Pizzaovens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten