maandag 20 april 2015

Prikbord DIY

Versierde onderzetters

Wil je een foto van vrienden of familie aan de muur hangen of ben je gewoon vergeetachtig? Hang een prikbord aan de muur! Je kunt er natuurlijk eentje kopen, maar het is veel leuker om er zelf een te maken. Een prikbord staat niet alleen leuk boven je tuinset, maar op je kantoor is het ook erg handig. Loungeset.nl vertelt hoe je van een kurken onderzetter heel simpel een leuk en origineel prikbord kunt maken.

Prikbord DIY

De meeste benodigdheden voor deze do it yourself heb je waarschijnlijk al thuis en moet je alleen nog naar de winkel voor de laatste materialen. Hieronder staat een lijstje met alle benodigdheden:
- Een kurken onderzetter;
- Verf;
- Een kwast;
- Dubbelzijdig tape;
- Punaises

Een prikbord van een kurken onderzetter maken is heel eenvoudig. Je hebt er dan ook geen speciale vaardigheden voor nodig. Het begin is al leuk: versier de onderzetter! Je kunt dit ook overslaan en een bruin prikbord aan de muur hangen, maar creatief bezig zijn is veel leuker! Verf de onderzetters en teken er een leuk printje op. Als je tevreden met het resultaat bent en de verf goed is opgedroogd, is het tijd om het dubbelzijdig tape aan de achterkant van de onderzetter te plakken en vervolgens aan de muur. Je prikbord is nu af en mooi versierd! Hang er met punaises een mooie foto, een handige memo of een leuke boodschap aan. Als je ruimte tekort komt, maar je er gewoon meer!

Inspiratie

Het is leuk om je prikbord een leuk kleurtje en een leuk patroontje te geven, maar je hebt natuurlijk wel inspiratie nodig om origineel te zijn. Hieronder staan mooie foto's om je op ideeën te brengen. Geniet van de foto's en succes met het maken van je prikbord!

Prikborden kurken onderzetters

Prikborden kurken onderzetters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten