zondag 5 april 2015

Loungesets van Allibert

Allibert loungeset

Te koop in onze webshop: tuinmeubelen van het merk Allibert. Zij maakt duurzame tuinmeubelen die wij graag aanbieden. Allibert maakt al ruim 30 jaar loungesets en andere tuinmeubelen van hoogwaardig kunststof. Sinds 2004 is zij deel van Keter group en qua omvang hoort zij bij de top van de productie en verkoop van hoogwaardige en duurzame kunststof loungesets en tuinmeubelen. De basis van Allibert zit in research, productontwikkeling, grondstoffeninkoop en marktkennis en zo is zij uitgegroeid tot toonaangevend bedrijf. Allibert valt op door haar vernieuwende en onderscheidende vormgeving die inspeelt op de trends.

De producten die ze maken, voldoen aan de kwaliteitsnormen van de Europese Unie. Deze zijn vastgesteld en worden gecontroleerd door de gerenommeerde keuringsdiensten TÜV en CTBA. Voordat deze diensten de producten keurt, zijn ze allang getest door Allibert zelf.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk voor Allibert. Loungeset.nl is een officieel geautoriseerde dealer van Allibert tuinmeubelen. Bekijk de collectie van Allibert in onze webshop. Heb je vragen? Je kunt ons bellen op 020-8100163 of stuur een e-mail naar info@loungeset.nl.

Bron: loungeset blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten