donderdag 16 april 2015

Barucca loungeset LIFE Outdoor Living review

Barucca loungeset LIFE Outdoor Living

Met de Barucca loungeset herintroduceert LIFE Outdoor Living een oud materiaal, maar dan in een nieuw jasje: corn weave. Corn weave is kunststof bananenvlechtwerk. Door de brede leuning voelt het alsof je helemaal opgaat in de loungeset. De set bestaat uit een driezitsbank, twee stoelen en een tafel. Je krijgt 3 jaar garantie op de Barucca loungeset.

Materialen

Deze loungeset heeft een teakhouten frame en daaromheen is corn weave gewikkeld. Corn weave kan elk klimaat aan in tegenstelling tot echt bananenblad. Ook heeft corn weave dezelfde uitstraling als bananenblad en het voelt ook hetzelfde! De crémekleurige kussens zijn speciaal ontworpen voor het corn weave en ze bestaan uit all weather materiaal. All weather kussens verkleuren niet door de zon en ze absorberen geen water en andere vloeistoffen, dat is erg handig! Met het corn weave vlechtwerk en de all weather kussens is de Barucca loungeset zowel oud als nieuw.

Afmetingen

Hieronder staan de onderdelen van de Barucca loungeset op een rij, met de afmetingen eronder.

Driezitsbank

- Breedte: 220 cm;
- Lengte: 92 cm;
- Hoogte: 78 cm

Stoel 2x

- Breedte: 105 cm;
- Lengte: 92 cm;
- Hoogte: 78

Tafel

- Breedte: 120 cm;
- Lengte: 60 cm;
- Hoogte: 40 cm

LIFE Outdoor Living

Volgens LIFE Outdoor Living moet een tuin een mix zijn van stijl en identiteit en een oase van rust. Zij helpt hierbij met haar onderhoudsvriendelijke meubelen. Haar meubelontwerpen balanceren tussen hip landelijk en industrieel en ze speelt met materiaalcombinaties. LIFE Outdoor Living is trendsetter op de markt en alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor een LIFE Outdoor Living meubel: natuursteen, gerecycled teakhout, hoogwaardig aluminium, roestvast staal en het tijdloze kunststof. Haar meubels moeten een comfortabele uitstraling hebben en ze moeten een sieraad zijn voor in je tuin.

Barucca loungeset LIFE Outdoor Living


Barucca loungeset corn weave materiaal LIFE Outdoor Living

Geen opmerkingen:

Een reactie posten