donderdag 30 april 2015

Pandora loungesets LIFE Outdoor Living review

Pandora loungeset LIFE Outdoor Living

De Pandora loungesets van het merk LIFE Outdoor Living: drie mooie en hippe loungesets met als opvallende en overheersende kleur het warme lichtbruin. Het vlechtwerk maakt deze set erg modern. Set 1 bestaat uit een bank, een chaise longue en een tafel, set 2 breidt dit uit met een stoel en set 3 is net even anders met grijze kussens op de driezitsbank en de twee stoelen. Een tafel maakt deze set af.

Materialen

Het frame en de poten van de Pandora loungesets bestaan uit aluminium en daarbovenop zit kunststof vlechtwerk: wicker. Door deze combinatie zijn de Pandora sets licht en onderhoudsvriendelijk. Maar dat betekent niet dat de loungesets niet stevig zijn! De bruine en grijze kussens op de loungesets zijn gemaakt van all weather materiaal. Dit betekent dat de kussens niet verkleuren in de zon en dat ze wel tegen een regenbui kunnen, want het water droogt snel op. Op regenachtige dagen raden wij wel aan om de kussens naar binnen te brengen of ze op te bergen in een opbergbox. Zo kun je het langst genieten van de kussens.

Afmetingen

Dit zijn de onderdelen van de Pandora loungesets en de afmetingen staan eronder:

Bank

- Breedte: 231 cm;
- Lengte: 88 cm;
- Hoogte: 73 cm

Chaise longue (set 1 en 2)

- Breedte: 85 cm;
- Lengte: 158 cm;
- Hoogte: 72 cm

Tafel (set 1 en 2)

- Breedte: 70 cm;
- Lengte: 70 cm;
- Hoogte: 33 cm

Stoel (set 2 en 3)

- Breedte: 102 cm;
- Lengte: 88 cm;
- Hoogte: 73 cm

Tafel (set 3)

- Breedte: 102 cm;
- Lengte: 88 cm;
- Hoogte: 32 cm

Over LIFE Outdoor Living

LIFE Outdoor Living tuinmeubelen moeten een comfortabele uitstraling hebben en ze moeten sieraden zijn voor in de tuin. Ze speelt met materiaalcombinaties en vormen en ze is dan ook trendsetter op de markt. Haar ontwerpen vinden een balans tussen hip landelijk en industrieel en ze gebruikt alleen de beste materialen: natuursteen, gerecycled teakhout, roestvast staal, hoogwaardig aluminium en tijdloos kunststof, Een tuin moet volgens LIFE Outdoor Living een oase van rust zijn en een mix van stijl en identiteit. Zij draagt hier dan ook aan bij met haar onderhoudsvriendelijke tuinmeubelen.

Pandora loungeset 1 LIFE Outdoor Living

Pandora loungeset 2 LIFE Outdoor Living


Geen opmerkingen:

Een reactie posten