woensdag 22 april 2015

Lounge met warm water en bubbels in je tuin met een jacuzzi

Jacuzzi

Het is eindelijk mooi lenteweer! Het zonnetje schijnt lekker en dit is dus het perfecte moment om een loungeset uit onze webshop te bestellen. Met de koude wind die in Nederland waait, kan het buiten toch nog koud zijn en dan is een jacuzzi de perfecte oplossing. Het warme water houdt je lichaam om temperatuur en met de bubbels erbij heb je het ultieme spa en hotelgevoel, maar dan in je achtertuin! Je kunt het hele jaar door genieten van een jacuzzi, dus niet alleen in het voorjaar!

Jacuzzi huren

Wil je een jacuzzi in je tuin voor een gezellig tuinfeest of wil je gewoon weten hoe ontspannen een jacuzzi is? Je kunt een jacuzzi huren als je er tijdelijk een in je tuin wilt. Je kunt een jacuzzi huren voor een dag, een weekend en zelfs voor een hele week! Gehuurde bubbelbaden worden voor je geïnstalleerd en daarna kun je genieten van alles wat een jacuzzi te bieden heeft. Leuk om je vrienden of je familie mee te verassen!

Opblaasbare jacuzzi

Een jacuzzi kan duur zijn en ze moeten natuurlijk ook netjes blijven. Een opblaasbare jacuzzi is de perfecte oplossing voor deze problemen, want hij is goedkoper, onderhoudsvriendelijker én je kunt hem verplaatsen! Dit bubbelbad geeft je net zoveel luxe als een gewone jacuzzi. Ze zijn te koop in ronde vorm, maar ook als vierkant of rechthoek.

Inspiratie

Een jacuzzi geeft luxe aan je tuin en hij staat erg leuk onder een terrasoverkapping. Ze zijn in allerlei maten verkrijgbaar, dus je vindt er vast wel een die bij jouw tuin past! Er zijn bubbelbaden voor twee, maar ook voor tien personen en de meeste jacuzzi's hebben zowel lig- als zitplaatsen, zodat je in de meest comfortabele houding kunt ontspannen. Laat je inspireren door de mooie jacuzzi's hieronder. Je zou er zo instappen als dat kon!

Jacuzzi's

Jacuzzi's

1 opmerking:

  1. Very informative and impressive post you have written, this is quite interesting and i have went through it completely, an upgraded information is shared, keep sharing such valuable information. Kopen jacuzzis voor buiten

    BeantwoordenVerwijderen