vrijdag 3 april 2015

Mikki loungesets LIFE Outdoor Living review

Mikki loungeset 1 LIFE Outdoor Living

De Mikki loungesets van LIFE Outdoor Living: twee mooie loungesets met grote zitvlakken en grijze, dikke kussens, gemaakt van wit aluminium en staal. De Mikki loungesets hebben een charmante uitstraling. Set 1 bestaat uit drie hoekdelen, twee tussendelen, een poef en een stoel en set 2 heeft drie hoekdelen, twee tussendelen en een poef. Beide sets zijn modulair: je kunt van de hoek- en tussendelen een hoekbank maken, maar je kunt ze ook als twee aparte banken neerzetten. Deel de set in zoals jij dat wilt!

Materialen

De Mikki loungesets zijn gemaakt van wit aluminium met roestvast stalen spalken. Hierdoor is de set licht en dus makkelijk te verplaatsen, maar dit betekent niet dat het aluminium niet stevig is. Ook hebben aluminium en roestvast staal weinig onderhoud nodig. De kussens zijn gemaakt van Sunbrella materiaal. Sunbrella is hoogwaardig acryl en het voelt lekker zacht aan. Sunbrella kussens hebben nog meer voordelen: het is bestendig tegen uv-straling en het absorbeert geen vloeistoffen, dus als er regenwater op de kussens valt, kun je dat er gewoon afvegen en de kussens zijn klaar voor gebruik! Ze kunnen dus het hele jaar buiten blijven, maar als je de kussens zo lang mogelijk mooi wilt houden, raden wij aan om ze toch naar binnen te brengen als het regent.

Afmetingen

De onderdelen van de Mikki loungesets hebben de volgende afmetingen:

Hoekdeel 3x

Breedte: 85 cm
Diepte: 86 cm
Hoogte: 85 cm

Tussendeel 2x

Breedte: 78 cm
Diepte: 86 cm
Hoogte: 85 cm

Poef

Breedte: 78 cm
Diepte: 78 cm
Hoogte: 31 cm

Stoel (alleen bij set 1)

Breedte: 94 cm
Diepte: 86 cm
Hoogte: 85 cm

Over LIFE Outdoor Living

Een tuin moet volgens LIFE Outdoor Living een mix van stijl en identiteit en een oase van rust zijn. Haar ontwerpen balanceren tussen industrieel en hip landelijk en ze speelt met vormen en materiaalcombinaties. LIFE Outdoor Living gebruikt alleen de beste materialen: natuursteen, gerecycled teakhout, hoogwaardig aluminium, roestvast staal en het tijdloze kunststof. De materialen die zijn gebruikt, hebben weinig onderhoud nodig, zodat jij je nog beter kunt ontspannen. LIFE Outdoor Living gaat haar eigen weg en is dan ook trendsetter op de markt. Elk meubel dat zij maakt, is een sieraad voor in je tuin en heeft een comfortabele uitstraling.

Mikki loungeset 1 LIFE Outdoor Living

Mikki loungeset 2 LIFE Outdoor Living

Geen opmerkingen:

Een reactie posten