donderdag 9 april 2015

Pacific loungesets LIFE Outdoor Living review

Pacific loungeset LIFE Outdoor Living

De Pacific loungesets van LIFE Outdoor Living: twee loungesets die bestaan uit een wit aluminium frame met grote en grijze kussens. Omdat de kussens zo groot zijn, kun je er met veel mensen tegelijk op loungen en als iedereen weg is, kun je er heerlijk op liggen. De eerste Pacific loungeset bestaat uit twee open banken en een poef. Set 2 heeft twee open banken, een poef en een stoel. De banken kun je als twee aparte banken in je tuin zetten, maar je kunt ze ook aan elkaar leggen zodat ze samen een hoekbank vormen.

Materialen

Het frame van de loungesets zijn gemaakt van wit aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het stevig is, maar dat je het toch licht is en je het makkelijk kunt verplaatsen. Aluminium is ook onderhoudsvrij. De spijlen tussen het aluminium frame bestaan uit roestvast staal. De kussens zijn gemaakt van all weather materiaal. All weather kussens verkleuren niet in de zon en ze absorberen geen vloeistoffen, dus als het geregend heeft, kun je het water er gewoon afvegen. Erg onderhoudsvriendelijk dus! Als je de kussens zo lang mogelijk mooi wilt houden, raden wij wel aan om ze naar binnen te halen als het regent.

Afmetingen

Hieronder staat een lijst met alle onderdelen van de Pacific loungesets met de maten die erbij horen:

Open bank 2x

- Breedte: 220 cm
- Lengte: 89 cm
- Hoogte: 63 cm

Poef

- Breedte: 83 cm
- Lengte: 83 cm
- Hoogte: 21 cm

Stoel (alleen bij set 2)

- Breedte: 84 cm
- Lengte: 89 cm
- Hoogte: 63 cm

LIFE Outdoor Living

Volgens LIFE Outdoor Living moet een tuin een mix van stijl, identiteit en een oase van rust zijn. Haar ontwerpen balanceren tussen hip landelijk en industrieel en ze probeert met haar ontwerpen met vormen en materiaalcombinaties te spelen. LIFE Outdoor Living gebruikt alleen de beste materialen: natuursteen, gerecycled teakhout, hoogwaardig aluminium, roestvast staal en het tijdloze kunststof. LIFE Outdoor Living helpt je ontspannen met onderhoudsvriendelijke meubels. Ze streeft ernaar dat haar meubels een sieraad voor in de tuin zijn en een comfortabele uitstraling hebben.

Pacific loungeset LIFE Outdoor Living

Pacific loungeset LIFE Outdoor Living

Geen opmerkingen:

Een reactie posten