woensdag 8 april 2015

Maak je tuin af met een beregeningsinstallatie!

beregeningsinstallatie

Je kunt beter op je mooie loungeset ontspannen als je tuin er ook mooi uitziet. Om je tuin compleet te maken, kun je een beregeningsinstallatie of tuinsproeier plaatsen. Zo hoef je de tuin niet meer handmatig te sproeien, krijgen je planten genoeg water en kun je langer ontspannen en genieten van mooi weer!

Beregeningsinstallaties van Eekeren Wouw

Beregeningsinstallaties zijn er in veel verschillende maten, je kunt ze terugvinden op sportvelden, land- en tuinbouw en paardenbakken, maar ook gewoon in een tuin. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken of de bloemen in je tuin wel genoeg water krijgen en je bloemen zullen de hele zomer bloeien. Een echte win-win situatie! Beregeningsinstallaties zorgen ervoor dat je planten de juiste hoeveelheid water krijgen. Op een beregeningscomputer in huis kun je instellen hoeveel water je je planten wilt geven. 
Beregeningsinstallaties kun je combineren met een beregeningspomp. Dit is geschikt voor grotere tuinen. De pomp zuigt water op en gebruikt dit om de tuin te bewateren. Ook kun je een onderwaterpomp, een zelf aanzuigende pomp of een pomp via de waterleiding kopen. Je kunt een beregeningsinstallatie laten aanleggen, maar als je liever zelf de handen uit de mouwen steekt, kun je met een beetje advies ook zelf een beregeningsinstallatie aanleggen, Dit is goedkoper, maar je krijgt wel professionele begeleiding. 

Sproeiinstallaties

Het is ook mogelijk om een sproeiinstallatie aan te leggen. Er zijn een aantal manieren om zo'n sproeiinstallatie aan te leggen, welke manier handig is, ligt aan de inrichting van je tuin. Je kunt kiezen tussen een handmatige of een volautomatische sproeiinstallatie. De pop-up sproeier is de handigste. Deze sproeier komt hoog boven het gras uit en als hij nitt in gebruik is,zakt hij weer terug. Je kunt dus met alle rust over de sproeier heen maaien. Deze Rain-Bird sproeiers zijn van goede kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten