woensdag 29 april 2015

Decoreer je schutting met deze tips

Knikker in schutting

Voor je het weet, is het lekker weer en kun je lekker een middagje of avondje in je ligbed ontspannen. Het is natuurlijk niet leuk als je dan tegen een kale schutting aan moet kijken! Vrolijk je tuin op door je schutting te versieren, er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Hieronder lichten wij drie van deze mogelijkheden uit en op de foto's onderaan, zie je nog meer leuke ideeën!

Maak van je schutting een klein verticaal tuintje

Bloempotjes zijn niet alleen voor op de grond! Je kunt ze ook aan een schutting hangen en zo je tuin de hoogte in laten gaan. De perfecte manier om je schutting te versieren als je groene vingers hebt! Je kunt met de bloempotten meerdere hoogten en rijen maken, dus hang zoveel bloempotten aan je schutting als je wilt. Ook leuk: geef de bloempotten een mooi kleurtje en een leuk patroontje die bij de bloemen past.

Laat je schutting stralen

Dit is een leuke en simpele low budget decoratie tip. Je kunt je schutting letterlijk laten stralen door er knikkers in te stoppen! Boor gaten in je schutting die net groot genoeg zijn voor de knikkers, leg ze in de gaten en je zult zien dat ze gaan schijnen als de zon op de knikkers valt!

Gebruik je schutting als schildersdoek

Als je gek op tekenen bent, is dit idee perfect. Dit idee kost je meer geld en tijd dan de vorige twee ideeën, maar als je het goed doet, heb je de leukste en meest originele schutting van de buurt! Met muur- en schuttingverf kun je allerlei tekeningen op je schutting maken. Als je iets minder creatief bent, kun je ook een leuk patroon op je schutting tekenen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Inspiratie

Je hebt hierboven drie leuke manieren kunnen lezen om je schutting op te vrolijken. Wil je een paar voorbeelden zien of nog meer versiermogelijkheden? Bekijk dan de foto's hieronder. Er is altijd een leuke en geschikte manier om je schutting mooi te maken!

Gedecoreerde schuttingen

Gedecoreerde schuttingen

Gedecoreerde schuttingen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten