zaterdag 18 april 2015

De tuinmeubelen van Kettler

Over Kettler

Kettler is één van de tuinmeubelmerken die wij in onze webshop verkopen. Ze is al meer dan 60 jaar actief! Kettler is goed in trends herkennen en trends zetten en dat is erg belangrijk!

Geschiedenis

Kettler heeft iets bijzonders gedaan: in 1997 veroorzaakte zij een revolutie in de fietsenwereld na het maken van de eerst aluminium fiets. Heinz Kettler is de oprichter en zijn dochter Karin heeft het inmiddels overgenomen en ze is dus eigenaresse en bedrijfsleidster. Kettler heeft meer dan 2000 medewerkers die meedoen aan de productie, ontwikkeling en verkoop van de artikelen. Alle producten worden voor een lange levensduur gemaakt.

Kettler en aluminium

Licht, stabiel, buigzaam en elegant, zit zijn enkele voordelen van aluminium. Je kunt het in vorm brengen met ongeveer alle traditionele methoden: zagen, verspanen, lassen, slijpen en buigen. Kettler gaat met aluminium nog een stapje verder: zij bewerkt het oppervlak van aluminium met een speciale poedercoating gaat het prachtig schitteren, is het onderhoudsvriendelijk en is het extreem ongevoelig voor weersomstandigheden. Al deze eigenschappen maken aluminium een topmetaal voor tuinmeubelen.

De tuinmeubelen

De loungesets en tuinmeubelen van Kettler bieden het perfecte zitcomfort. Kettlers loungesets veranderen elke tuin en elk terras in een stijlvolle lounge. Kettler tuinmeubelen zorgen voor rust en ontspanning, alsof je op vakantie bent in je eigen tuin! De buitenkant van de sets zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof vlechtwerk/wicker. De loungesets van Kettler zijn onderhoudsvrij doordat ze vervaardigd zijn uit weerbestendig kunststof. De Kettler tuinmeubelen zijn dus niet voor niets zo populair! De tuinmeubelen van Kettler zijn zeker een aanrader.

Kettler loungeset

Geen opmerkingen:

Een reactie posten