dinsdag 19 mei 2015

Tuinmeubelen van SENS-Line

SENS-Line tuinmeubelen, een veelzijdig merk

SENS-Line is een onderdeel van S&S Import/Export B.V., een importbedrijf van tuinmeubelen. SENS-Line is al veertien jaar actief in Nederland. Ze bereikt een grote doelgroep omdat ze veel verschillende tuinmeubelen aanbiedt, ze verkoopt hardhout, aluminium, wicker, geïmpregneerd hout en graniet.
sens-line

Accessoires

SENS-Line verkoopt niet alleen maar tuinmeubels, ze verkoopt ook aanvullende tuinaccessoires. Denk hierbij aan barbecues, terrashaarden, brievenbussen, bankjes en fonteinen. Er is voor iedereen wel wat moois om de tuin mee op te vrolijken. Loungeset.nl heeft de gehele collectie van SENS-Line tuinmeubelen. Het modieuze wicker (kunststof vlechtwerk) is het best verkochte materiaal van SENS-Line en deze kun je natuurlijk ook in onze webshop terugvinden.

Showroom

Omdat SENS-Line erg is gegroeid, heeft ze net over de Duitse grens een filiaal. Ze zoekt altijd naar de juiste prijs-kwaliteit verhouding en daarom is ze dus gegroeid. De showroom is maar liefst 600 vierkante meter groot. Als je deze showroom wilt bezoeken, moet je eerst een afspraak maken.

Bellagio loungeset

SENS-Line tuinmeubelenDeze loungeset is perfect voor een avondje loungen. Dat komt omdat er een speciale ruimte is om te liggen. De bijpassende tafel maakt de Bellagio loungeset helemaal af. Het glazen tafelblad dient ter bescherming van het wicker in de tafel. Als je deze loungeset op een veranda neerzet, kun je tot laat in de avond genieten van de lekkere zachte kussens. Overdag kun je er net zo goed op ontspannen. Schenk een glaasje wijn in, zonnetje erbij en je hebt gegarandeerd een heerlijk ontspannen middag. Je tuin krijgt een strakke  en moderne uitstraling door het ronde wicker van deze loungeset.SENS-Line tuinmeubelenBron: blog loungeset.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten