zaterdag 9 mei 2015

Het magazine van 4 Seasons Outdoor

Bekijk hieronder het magazine van topmerk 4 Seasons Outdoor. Als je op een pagina in het online magazine klikt, kom je vanzelf op de bijbehorende pagina op 4seasonsoutdooronline.nl, onze webshop speciaal voor 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen. Zo kun je makkelijk en snel je nieuwe loungeset of tuinset kopen en heb je hem binnen enkele dagen in huis! Als je de loungeset eerst wilt zien en voelen, ben je welkom in onze showroom in Naarden.

Garantie

4 Seasons Outdoor geeft je 10 jaar garantie op het vlechtwerk wat zij voor haar loungesets gebruikt. Zij noemt dit hularo wicker en de kwaliteit ervan is dus zo goed dat je er 10 jaar garantie op krijgt. Op de andere onderdelen van 4 Seasons Outdoor meubelen krijg je 3 jaar garantie. Dat is ook lang aangezien andere merken 2 jaar garantie geven.

Kussens

Alle zit- en rugkussens op 4 Seasons Outdoor meubelen zijn all weather. Dit betekent dat de kussens wel tegen een regenbui kunnen, in tegenstelling tot veel andere tuinkussens. Er zitten namelijk geen absorberende stoffen in de kussens van 4 Seasons Outdoor. Bij sommige modellen hebben de kussens een extra wax coating laagje, dit zorgt ervoor dat druppels water op de kussens blijven liggen en dat ze nog steeds zacht en fijn aanvoelen. Deze kussens zijn gevuld met quick dry foam en Dracon. Dracon zorgt ervoor dat het zitcomfort en het volume zelfs na jaren hoogwaardig blijft. Je kunt dus jarenlang genieten van een 4 Seasons Outdoor loungeset.

100% weerbestendig

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen kunnen het hele jaar buiten staan, want ook haar vlechtwerk en aluminium frame kunnen goed tegen weer, wind, zon, regen en sneeuw. Het maakt niet uit! Wij van loungeset.nl raden wel aan om bij veel regen de kussens naar binnen te brengen of ze te beschermen met een beschermhoes. 4 Seasons Outdoor beschermhoezen zijn ook in onze webshop te koop.

 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten