dinsdag 12 mei 2015

De stoelen van Taste by 4 Seasons

stoeltastby

We hebben het al gehad over de diningsets en de loungesets van Taste by 4 Seasons. Taste by 4 Seasons is een kwalitatief goed merk die al een paar decennia actief is. In dit artikel hebben we het over de geschiedenis van Taste by 4 Seasons en twee van haar stoelen.

Geschiedenis

Taste by 4 Seasons is erg actief in Indonesië sinds de jaren '90 van de vorige eeuw, vooral vanwege de import van teakhouten en rotan tuinmeubelen. Ondertussen heeft Taste by 4 Seasons een hechte relatie met twee enorme fabrieken op Java en in 2002 besloot zij om deze twee fabrieken gedeeltelijk over te nemen om zo de controle te optimaliseren en volledige regie te hebben over de verkoopstrategieën. Taste by 4 Seasons was rond de eeuwwisseling één van de eerste Europese aanbieders die volkunststof draden in een frame vlochten. Inmiddels zijn zowel de draden als de aluminium frames verbeterd en ze bieden nu prachtige tuinmeubelen aan met drie jaar garantie. Bij de webshop van loungeset.nl kun je 1 extra jaar garantie kopen! Taste by 4 Seasons is de afgelopen jaren erg gegroeid en haar tuinmeubelen zijn in ongeveer heel Europa beschikbaar.

Riva dining stoel

Riva diningchairs
De Riva dining stoelen hebben een simpel ontwerp, maar ze zich toch heel stijlvol en met zijn neutrale kleuren passen ze perfect in elke tuin. Je kunt deze stoelen bij ons kopen in de kleuren taupe en lichtgrijs. Je kunt deze stoelen ook als tuinset in onze webshop bestellen. 

Cubic ligbed


Cubic ligbed Taste By 4 Seasons
Een lekker zonnetje in de tuin, een koel drankje erbij, een relaxend muziekje en een Cubic ligbed. Het is net alsof je op vakantie bent, maar in je eigen tuin! De Cubic ligbedden zijn erg comfortabel en met de wieltjes als poten zijn ze makkelijk verplaatsbaar. Hij is verkrijgbaar in de kleuren carbon, taupe en witgrijs en je kunt ook bijpassende stapelbare Cubic stoelen en een Cubic tuinset bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten