donderdag 14 mei 2015

Aboyne lounge dining set Garden Impressions review

Aboyne lounge dining set Garden Impressions

Door de hoge zitting, grote hoge tafel en dikke kussens is de Aboyne lounge dining set van het merk Garden Impressions perfect voor een avondje loungen, maar ook voor een heerlijk diner! Je hoeft dus geen aparte loungeset en een aparte tuinset te kopen, want de Aboyne is beide. Deze set bestaat uit een hoekbank en een tafel. Als je meer zitplaatsen nodig hebt, kun je de Aboyne uitbreiden met eetstoelen en krukken. Deze moet je apart bestellen. Je krijgt standaard 2 jaar garantie op deze set, maar bij loungeset.nl kun je 1 jaar extra garantie kopen.

Afmetingen

Hieronder staan alle onderdelen van de Aboyne set nog een keer op een rij, dit keer met de afmetingen:

Hoekbank

- Breedte: 250 cm;
- Lengte: 203 cm;
- Hoogte: 85 cm

Tafel

- Breedte: 150 cm;
- Lengte: 80 cm;
- Hoogte: 66 cm

Materiaal

De Aboyne lounge dining set heeft en stevig aluminium frame met daaromheen earl greykleurig wicker. Wicker is kunststof vlechtwerk en de combinatie aluminium wicker maakt de Aboyne onderhoudsvriendelijk, licht een weerbestendig. De antracietkleurige kussens horen bij de set en je krijgt ze dus met de set meegeleverd. Het wicker en de kussens geven de Aboyne een moderne uitstraling. Het tafelblad is gemaakt van gehard glas. Het tafelblad is dus steviger dan gewoon glas en dat is natuurlijk erg handig.

Over Garden Impressions

Garden Impressions hoort bij de grootste tuinmeubelenmerken in Europa. Kwaliteit, duurzaamheid, trends en een scherpe prijs vindt zij belangrijk. Ze heeft een ruime collectie aan tuinmeubelen met verschillende stijlen en ontwerpen die je in onze webshop kunt vinden. Er is dus voor iedereen wel wat moois te vinden, of je strakke loungesets mooi vindt of juist wat landelijkere loungesets. Garden Impressions gebruikt veelal wicker voor haar tuinmeubelen en de frames zijn vaak gemaakt van aluminium, zoals bij deze Aboyne set. Natuurlijk zijn zowel het wicker als het aluminium duurzaam. Haar aluminium is ook nog eens roestvast. De gehele productie en de kwaliteitscontrole is in handen van Garden Impressions.

Aboyne lounge dining set Garden Impressions

Aboyne stoel je apart kunt bijbestellen

Aboyne kruk die je apart kunt bestellen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten