dinsdag 5 mei 2015

Taste By 4 Seasons lougesets

Loungesets van Taste By 4 Seasons

Het merk Taste By 4 Seasons heeft een breed assortiment aan loungesets. Hier kun je alles lezen over de geschiedenis en enkele prachtige loungesets van dit kwalitatieve merk.

Geschiedenis

Taste By 4 Seasons is sinds de jaren '90 heel actief in Indonesiƫ, vooral vanwege de import van teakhouten en rotan meubelen. Ondertussen heeft ze een hele goede band met twee grote fabrieken op het eiland Java. In 2002 besloot Taste By 4 Seasons om deze fabrieken gedeeltelijk over te nemen om zo veel mogelijk controle uit te oefenen en de verkoopstrategie volledig in eigen handen te nemen. Ongeveer rond de eeuwwisseling is zij de eerst Europese aanbieder die volkunststof draden gebruikt die in een frame werden gevlochten. Inmiddels heeft zij haar aluminium frames en de draden verbeterd. Haar fantastische tuinmeubelen kun je in onze webshop kopen. Op Taste By 4 Seasons tuinmeubels krijg je 3 jaar garantie. Taste By 4 Seasons is de afgelopen jaren enorm gegroeid en haar producten zijn verkrijgbaar in heel Europa!

Excel loungeset

De eerste prachtige loungeset die we behandelen is de Excel. Je kunt deze bekijken op de foto bovenaan dit bericht. De set bestaat uit een hoekbank met een stoel, voetenbank en een tafel. Met het zandkleurige kunststof vlechtwerk (wicker) ziet de set er erg chique uit. De kussens zijn weerbestendig en dat is altijd handig!

Mundo loungeset

Deze mooie loungeset bestaat uit een rechte hoekbank en een tafel. Het wicker is in de kleur earl grey en hij heeft een aluminium frame. De Mundo loungeset staat mooi in elke tuin! Hieronder kun je deze loungeset bekijken.

Mundo loungeset

Quinta loungeset

De Quinta loungeset is duurzaam en stijlvol en het is gemaakt van zandkleurig wicker. De set heeft een hoekbank en een bijpassende tafel. Vanwege de hoge rugleuning is deze set bijna een dining set, maar met het comfort van een loungeset. 

Quinta modular

Penida loungeset

De laatste loungeset die we je laten zien in dit bericht is de Penida loungeset. Deze loungeset bestaat uit een tweezitsbank, twee stoelen en een bijpassende tafel. Ook deze set heeft earl grey kleurig wicker. De Penida is perfect voor kleine groepen.

Penida livingset

Geen opmerkingen:

Een reactie posten