zondag 10 mei 2015

Taste by 4 Seasons dining sets

Diningsets van Taste By 4 Seasons

In een eerder blogbericht schreven we al over de loungesets van Taste by 4 Seasons en nu zijn de kwalitatieve dining sets van dit topmerk aan de beurt. We vertellen je meer over Taste by 4 Seasons en we laten je enkele mooie dining sets zien.

Geschiedenis

Taste By 4 Seasons is sinds de jaren '90 heel actief in Indonesiƫ, vooral vanwege de import van teakhouten en rotan meubelen. Ondertussen heeft ze een hele goede band opgebouwd met twee grote fabrieken op het eiland Java. In 2002 besloot Taste By 4 Seasons om deze fabrieken gedeeltelijk over te nemen om de verkoopstrategie volledig in eigen handen te nemen en om zo veel mogelijk controle uit te oefenen. Zij de eerst Europese aanbieder die volkunststof draden gebruikt die in een frame werden gevlochten. Dit was rond de eeuwwisseling en inmiddels heeft zij haar aluminium frames en de draden verbeterd. Haar fantastische tuinmeubelen kun je in onze webshop kopen en je krijg er 3 jaar garantie op. Taste By 4 Seasons is de afgelopen jaren enorm gegroeid en ondertussen zijn haar producten verkrijgbaar in heel Europa!

Tuscany dining set

De eerste dining set is de Tuscany. Je kunt hem zien op de foto bovenaan dit blogbericht. De Tuscany is een hippe grijze set met 4 Lagos stoelen met een Prato tafel. De tafel heeft een glazen plaat. Het frame is gemaakt van aluminium met kunststof vlechtwerk (wicker) daaromheen. Deze materialen maken de set onderhoudsvriendelijk.

Penida dining sets

Penida diningset

In het bericht over de loungesets van Taste by 4 Seasons hadden we het over de Penida loungeset en Taste by 4 Seasons heeft ook een bijpassende dining set serie van de Penida. De Penida is de grijs en de kussens die je op de foto ziet, zijn inclusief. De tafel heeft een glazen tafelblad. 

Lagos dining set

Lagos-Cubic diningset

De Lagos dining set is perfect voor een duo. Hij is gemaakt van aluminium met wicker eromheen. Het tafelblad is gemaakt van teakhout. Wij hebben deze set ook voor 4 personen en met een andere tafel.

Capri dining sets

Capri-Royal diningset

De Capri dining sets bestaan uit verstelbare stoelen met een hoge rugleuning en een grote eettafel. De kleur van de set is donkergrijs. Je kun hem ook als set met 4 stoelen kopen.

Luna dining sets

Luna-Royal diningset

De laatste sets zijn de Luna dining sets. Ze passen in elke tuin. De 6 stoelen zijn stapelbaar en er hoort een mooie en grote tafel bij die je kunt verstellen naar 290 cm! Je kunt de Luna set ook bestellen met een niet-verstelbare tafel. Deze tafel is 220 cm lang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten