donderdag 7 mei 2015

California loungesets Allibert review

california_loungeset_review_blogformaat

Je tuin krijgt een ontspannen en luxe uitstraling met een hippe California loungeset van het merk Allibert erin. De twee California sets bestaan uit een driezitsbank of een tweezitsbank met twee stoelen en een vierkante tafel. Beide sets zijn verkrijgbaar in de kleuren grafiet en cappuccino. De tafel is eveneens een opbergruimte voor bijvoorbeeld de kussens. Je krijgt standaard 3 jaar garantie op de California loungesets, maar bij loungeset.nl kun je 1 jaar extra garantie kopen! Als je moeite hebt met het in elkaar zetten van een California loungeset, kun je op ons blog ook een downloadbare handleiding en een instructievideo vinden.

Afmetingen 

Hieronder staan alle onderdelen van de California loungesets nog een keer op een rij, inclusief de afmetingen:

Driezitsbank

- Breedte: 199 cm;
- Lengte: 68 cm;
- Hoogte: 72 cm

Tweezitsbank

- Breedte: 141 cm;
- Lengte: 68 cm;
- Hoogte: 72 cm

Stoel 2x

- Breedte: 83 cm;
- Lengte: 68 cm;
- Hoogte: 72 cm

Tafel

- Breedte: 68 cm;
- Lengte: 68 cm;
- Hoogte: 35 cm

Materialen

Deze loungesets bestaan uit 6 mm duurzaam rond wicker. Wicker is kunststof vlechtwerk en het heeft als voordelen dat het de California sets onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en makkelijk te verplaatsen maakt. De zit- en rugkussens worden bij de set geleverd en ze zijn maar liefst 7,5 cm dik. Hierdoor zit je erg lekker in een California loungeset, perfect voor een dagje relaxen! De kleur van de kussens past perfect bij de kleur van de loungeset.

Over Allibert

Allibert is al meer dan 30 jaar producent van hoogwaardige kunststof loungesets als de California en tuinmeubelen. Ze is wereldwijd één van de beste producenten en verkopers van hoogwaardige en duurzame kunststof tuinmeubelen en loungesets. Sinds 2004 is ze lid van Keter group. Allibert speelt in op trends en ze staat bekend om haar vernieuwende en onderscheidende vormgeving. Bij Allibert staat de klant centraal en goede kwaliteit en duurzaamheid zijn dan ook belangrijk. Loungeset.nl is officiële dealer van Allibert loungeset, tuinmeubelen en meer. Ligbedden, opbergboxen, kussenboxen en koelboxen van Allibert zijn ook bij ons verkrijgbaar!

California loungeset Allibert driezitsbank grafiet

De grafietkleurige California loungeset met driezitsbank. 
California loungeset Allibert tweezitsbank cappuccino
De cappuccinokleurige California loungeset met tweezitsbank.
California loungeset Allibert tweezitsbank grafiet
De grafietkleurige California loungeset met tweezitsbank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten