woensdag 18 maart 2015

Xenon loungesets LIFE Outdoor Living review

Xenon loungeset LIFE Outdoor Living

De Xenon loungesets van LIFE Outdoor Living zijn taupekleurig met losse witte kussens. De sets hebben een hoge zitting en dat zorgt voor veel comfort. Xenon bestaat uit twee loungesets: serie I heeft een hoekbank en een poef en serie II bestaat uit een hoekbank, een poef en een stoel. Deze stoel kan je ook als verlenging van de hoekbank gebruiken.

Materialen

Beide Xenon loungesets zijn gemaakt van aluminium. Het aluminium zorgt ervoor dat de meubels weinig onderhoud nodig hebben en dat je ze makkelijk kunt verplaatsen. De kussens bestaan uit All Weather materiaal. De voordelen hiervan zijn dat de kussens niet verkleuren door de zon en dat de kussens geen water absorberen, dus je kunt de kussens buiten laten liggen als het regent. Wij raden je wel aan om de kussens naar binnen te halen als het regent, zo blijven deze loungesets het langst mooi.

Afmetingen

Hoekbank

Breedte: 212 cm, diepte: 102 cm en hoogte: 70 cm.

Poef

Breedte: 84 cm, diepte: 84 cm en hoogte: 24 cm.

Stoel/tussendeel

Breedte: 102 cm, diepte: 102 cm en hoogte: 70 cm

Over LIFE Outdoor Living

Een LIFE Outdoor Living moet een oase van rust en ontspanning zijn en een sieraad voor in je tuin. De ontwerpen balanceren tussen eigentijds en tijdloos en chique en sober. Dit kun je terugvinden in de hoogwaardige materialen die zij gebruikt: All Weather kussens, tijdloos kunststof, hoogwaardig aluminium, roestvast staal, spraystone bladen en gerecycled teak. LIFE Outdoor Living gaat haar eigen weg en is trendsetter op de markt. Genieten doe je door weinig inspanning te leveren en dat is precies wat je kunt verwachten van een LIFE Outdoor Living meubel. Ze zijn ook onderhoudsvriendelijk, je hoeft ze niet te schuren of te lakken etc. om ze er weer als nieuw uit te laten zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten