dinsdag 24 maart 2015

Noah loungeset LIFE Outdoor Living review

Noah loungeset LIFE Outdoor Living

De Noah loungeset van LIFE Outdoor Living is teakkleurig met een wit frame en witte kussens. Door de zachte kussens en de lage zitting is deze loungeset ideaal voor een dagje ontspannen. De set bestaat uit vijf tussendelen, een hoekdeel en en poef. Met de tussendelen en het hoekdeel kun je allerlei combinaties maken, Op deze loungeset krijg je 3 jaar garantie.

Materialen

De Noah loungeset is gemaakt van een wit roestvast stalen frame, gerecycled teakhout en witte all weather kussens. All weather kussens verkleuren niet door uv-straling en ze absorberen geen vloeistoffen. Als het regent, kun je het water er af vegen en ze zijn weer klaar voor gebruik! Erg handig in het regenachtige Nederland. Als je de kussens zo lang mogelijk mooi wilt houden, raden wij wel aan om ze naar binnen te brengen tijdens de regen.

Afmetingen

Hieronder staat een rijtje van alle onderdelen, met de afmetingen erbij. Alle maten zijn breedte x diepte x hoogte.

Tussendeel 5x

78 x 78 x 20 cm

Hoekdeel

78 x 78 x 20 cm

Poef

78 x 78 x 20 cm

Over LIFE Outdoor Living

Een tuinmeubel van LIFE Outdoor living moet een sieraad voor in je tuin en een oase van rust en ontspanning zijn. Haar ontwerpen vinden een balans tussen eigentijds en tijdloos en chique en sober. LIFE Outdoor Living gaat haar eigen weg en zo is ze trendsetter op de markt en ze gebruikt alleen de beste materialen: all weather kussens, hoogwaardig aluminium, roestvast staal, spraystone bladen, gerecycled teak en tijdloos kunststof. LIFE Outdoor Living meubelen hebben weinig onderhoud nodig, ze gelooft dat je het beste en het langst kunt genieten door weinig inspanning te leveren. En dat is precies wat je kunt verwachten van LIFE Outdoor Living!

Noah loungeset LIFE Outdoor Living

Noah loungeset LIFE Outdoor Living

Geen opmerkingen:

Een reactie posten