maandag 30 maart 2015

Fabri loungeset LIFE Outdoor Living review

Fabri loungeset LIFE Outdoor Living

Deze week zetten we de Fabri loungesets van LIFE Outdoor  Living in het zonnetje. De Fabri serie bestaat uit een wit frame met taupe kussens. Set 1 heeft drie hoekdelen, drie tussendelen en een tafel, set 2 bestaat uit drie tussendelen, drie hoekdelen, een stoel en een poef en set 3 bestaat uit drie hoekdelen, drie tussendelen en een poef. Alle loungesets zijn modulair: je kunt ze opstellen hoe het jou uit komt. Een Fabri loungeset geeft zeker een warme en zomerse uitstraling aan je tuin!

Materialen

De drie Fabri loungesets zijn gemaakt van wit aluminium met all weather kussens. Aluminium zorgt ervoor dat de loungesets lekker licht zijn en je ze dus makkelijk kunt verplaatsen, daarnaast heeft aluminium weinig onderhoud nodig en ondanks dat de sets niet zwaar zijn, zijn ze toch stevig. All weather kussens verkleuren niet door uv-straling en ze blijven dus langer mooi. Nog een voordeel is dat deze kussens geen water en andere vloeistoffen absorberen, dus de kussens kunnen gewoon buiten blijven staan terwijl het regent, want het water trekt niet in de kussens, je kunt het er gewoon af vegen! Als je deze loungesets zo lang mogelijk mooi wilt houden, raden wij wel aan om de kussens naar binnen te brengen als het regent.

Afmetingen

De onderdelen van de Fabri loungesets hebben deze afmetingen:

Hoekdeel (3 per loungeset)

Lengte: 81 cm
Breedte: 81 cm
Hoogte: 71 cm

Tussendeel (3 per loungeset)

Lengte: 81 cm
Breedte: 77 cm 
Hoogte: 71 cm

Tafel (alleen bij set 1)

Lengte: 130 cm
Breedte: 70 cm

Stoel (alleen bij set 2)

Lengte: 81 cm
Breedte: 85 cm
Hoogte: 71 cm

Poef (bij set 2 en 3)

Lengte: 77 cm
Breedte: 77 cm
Hoogte: 33 cm

Over LIFE Outdoor Living

LIFE Outdoor Living is een merk dat alleen de best materialen gebruikt: all weather kussens, tijdloos kunststof, hoogwaardig aluminium, roestvast staal, spraystone bladen en gerecycled teak. Haar meubelen moeten een sieraad voor in de tuin en een oase van rust en ontspanning zijn. Dit laat zij zien met onderhoudsvriendelijke meubelen. De ontwerpen van LIFE Outdoor Living balanceren tussen chique en sober en eigentijds en tijdloos. Zij is dan ook trendsetter op de markt: ze gaat haar eigen weg.
Fabri loungeset LIFE Outdoor Living

Fabri loungeset LIFE Outdoor Living

Geen opmerkingen:

Een reactie posten