dinsdag 21 oktober 2014

Tuinaccessoires

accessoires-loungesetEen perfecte manier om je tuinset compleet te maken is het toevoegen van tuinaccessoires. Maak jouw buitenwoonkamer echt af door een terrasverwarming, opbergbox of parasol te plaatsen.
Door het ruime productaanbod kun je je tuin met behulp van deze tuinaccessoires geheel naar uw eigen smaak inrichten zoals de afbeelding hierboven.
Denk hierbij aan een mooie zweefparasol, een opbergbox van wicker om op een effectieve manier jouw tuinkussens stijlvol op te bergen of een terraskachel van gietijzer voor een mooie zomeravond. Geef uw tuin deze toegevoegde waarde en geniet jarenlang van het resultaat.

Terrasverwarming

Wil je tijdens het hoogseizoen optimaal genieten van de zomerdagen? Door middel van terrasverwarming kun je ook 's avonds blijven genieten van uw buitenwoonkamer. Stook een lekker vuurtje in een luxe vuurkorf of laat een elektrische terrasverwarmer het werk doen. Deze categorie bevat vele verschillende vormen van terrasverwarming zoals: vuurkorven, vuurschalen, terraskachels, vuurtafels, elektrische hangende terrasverwarming en elektrische staande terrasverwarming.

Parasols

Heb je een mooie, zonnige tuin op het zuiden en verlangt u daardoor wel eens naar een heerlijk plekje in de schaduw om rustig een spannend boek te lezen? Dan is een van onze parasols een perfecte oplossing. Een zweefparasol is bijvoorbeeld goed geschikt voor bij een loungeset en een ronde parasol kan je schaduw bieden bij uw tuinset. Binnen deze categorie vind je een uitgebreid productaanbod bestaande uit: vierkante parasols, ronde parasols, zweefparasols, elektrische parasols, parasol voeten en party tenten.

Opbergboxen

Heb je een leuke tuinset gemaakt van wicker? Dan is een wicker opbergbox een perfecte toevoeging voor jouw terras. Een handige manier om uw tuinaccessoires, zoals tuinkussens, kunt opbergen is door een opbergbox te gebruiken. Binnen deze categorie vind je verschillende opbergboxen in verschillende maten en kleuren gemaakt van verschillend materiaal zoals: rond wicker of plat wicker.
Bij vragen en/of opmerkingen over deze tuinaccessoires staat ons team u graag te woord om je te helpen. Je kunt onze klantenservice bereiken via 035-8200321 of mailen naar info@loungeset.nl.
Bent u leuke tuinaccessoires tegen gekomen op onze website? Bestel dan snel en gemakkelijk en wij zorgen ervoor dat deze bij u worden thuisbezorgd. Wanneer worden deze thuis bezorgd? Dat mag u zelf inplannen! Een extra toevoeging op onze unieke service is het zelf bepalen van de bezorgdatum. De tuinaccessoires worden bij u bezorgd wanneer dat bij u het beste uitkomt!

Bron: blog loungeset.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten