maandag 20 oktober 2014

Somerset

4 Seasons Outdoor Somerset
De 4 Seasons Outdoor Somerset loungeset is onderhoud vriendelijk, zeer comfortabel en prachtig om te zien. Door zijn all weather kussens, aluminium frame en het Hularo wicker kunt u deze loungeset het hele jaar buiten laten staan.

Het comfort is zeer hoog, dit komt voornamelijk door de dikke kussens. Het comfort zit hem oa in het gebruikte foam en bacon materiaal, die ook na intensief gebruik zijn volume behoudt. Daarnaast zijn ze gemaakt van 100% water werend textiel en is het materiaal uv resistent.

Garantie

Standaard krijgt u op de 4 seasons outdoor somerset 10 jaar garantie op het "Hularo" wicker.  Op alle andere onderdelen zit 3 jaar garantie en dat is uniek in de tuinmeubel branche. Het Hularo wicker is uitgebreid getest en hierbij blootgesteld aan vu licht, chloor, alcohol, lotions, zout water en meer. De resultaten waren verbluffend en daarom is er besloten om 10 jaar garantie te geven.

Somerset collectie

De Somerset van 4 Seasons Outdoor is modulair, wat betekend dat elk onderdeel los te bestellen is. Hierdoor kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld de set klein te houden voor maximaal 3 zit plaatsen of om de set groot te maken voor bijvoorbeeld 12 zit plekken. Zo kan je kiezen uit 8 elementen en daarbij een eigen samenstelling creƫren.

Somerset Living

4 Seasons Outdoor Somerset living
Deze loungeset biedt plek voor 4 personen, maar biedt het meeste comfort als u er met 3 personen op zit. De loungeset wordt geleverd met in totaal 6 all weather kussens. Je kan hierbij heerlijk onderuit liggen op de chaise longue of comfortabel zitten op de 2 andere zitplekken.

Afmetingen:
H: 65 - W: 249 - L: 100 - D: 68 - SH: 18 - AH: 65
Zithoogte 40 cm


Somerset 2.5 zits bank

4 Seasons Outdoor Somerset 2.5 zits bank

Deze bank heeft een mooie natuurlijk uitstraling en biedt zitcomfort van het hoogste niveau. Hij is mooi te combineren met de bijpassen somerset fauteuil. Een echte aanrader hierbij is het voetenbankje/ hocker, die je tevens ook kan gebruiken als extra zit plaats, mocht het wat drukker worden. hieronder vindt u de fauteuil en het voetenbankje/ hocker terug.

Afmetingen:

H: 65 - W: 178 - L: 100 - D: 68 - SH: 18 - AH: 65
Zithoogte 40 cm


Somerset fauteuil

4 Seasons Outdoor Somerset fauteuil

Deze onderhoud vriendelijke tuin fauteuil geeft u veel ontspanning. Heerlijk lang genieten in de tuin, van het mooie weer en uw gezelschap of boek. Wil je nog meer genieten, dan combineer je deze stoel met de bijpassen voetenbank/ hocker. Deze is tevens ook te gebruiken als extra zit plek. De all weather kussens geven het comfort dat, deze het hele jaar buiten kunnen blijven liggen.

Afmetingen:

H: 65 - W: 89 - L: 100 - D: 68 - SH: 18 - AH: 65
Zithoogte 40 cm

Voetenbank/ hocker

4 Seasons Outdoor Somerset voetenbank

Het voetenbankje past eigenlijk bij elke set combinatie die er is. Je kan hem namelijk gebruiken als extra zitplek, als bijzettafel of waarvoor hij gemaakt is, als voetenbank. Hij sluit perfect aan bij de fauteuil, aangezien de zit hoogte van de stoel gelijk is aan de hoogte van het voetenbankje. Dit geldt ook voor de 2.5 bank of de somerset living loungeset.

Afmetingen:
H: 40 - W: 60 - L: 60

Koffietafel 

4 Seasons Outdoor Somerset koffietafel

Deze tafel biedt genoeg plek om alle lekkere hapjes en drankjes op te zetten. Met zijn afmetingen van 95 x 95 past hij mooi bij de 2.5 bank of de somerset living loungeset. Combineer hier dan ook een fauteuil bij of misschien 2 fauteuils, dan heb je de set compleet en heb je een zeer mooie en comfortabele tuinset op je terras.

Afmetingen:
H: 35 - W: 95 - L: 95

Bijzettafel

4 Seasons Outdoor Somerset bijzettafel

De Wales bijzettafel kan mooi gecombineerd wordt met een fauteuil, ligbed of een bank van de somerset collectie. Hij is vierkant en voorzien van een glazenplaat. Met zijn afmetingen 55 hoog en een lengte en breedte van 50cm is hij praktisch inzetbaar om bijvoorbeeld je koude drankjes op kwijt te kunnen.

Afmetingen:
H: 55 - W: 50 - L: 50.

Ligbed

4 Seasons Outdoor Somerset ligbed

Het ligbed van de somerset collectie is verstelbaar en is voorzien van een iets dunner matras dan de loungeset collectie. Dit komt omdat de rugleuning vertelbaar moet zijn en er dus geen ruimte meer is voor een dik kussen. Dit neemt niet weg dat het lig comfort nog steeds van een hoog niveau is en je hier dus heerlijk op kan bruin worden. Je kan het ligbed mooi combineren met een somerset bijzettafel, zodat je daar je koude drankjes op kan neerzetten.

Afmetingen:
H: 114 - W: 84 - L: 205 - SH: 44 - AH: 57

Tuinstoel

4 Seasons Outdoor Somerset tuinstoel

Een zeer comfortabele tuinstoel om in te dineren, zo wordt de somerset tuinstoel omschreven. Het zitkussens zorgt voor dit comfort, zodat u tot laat gezellig aan tafel kunt blijven zitten. De stoel is voorzien van armleuningen, die ook na het dineren net dat stukje extra comfort geeft. Deze stoel kan je met veel verschillende tafels combineren, doordat hij een zeer neutrale kleur heeft.

Afmetingen:
H: 89 - W: 61 - L: 59 - D: 47 - SH: 43 - AH: 67

Somerset loungeset modellen

Met deze set kan je veel kanten op. Er zijn veel mogelijkheden door dat hij modulair is. Enkel voorbeelden die mogelijk zijn, vind je hieronder. Deze totale set en alle losse elementen zijn te koop bij loungeset.nl. Kijk in hun webshop of neem contact met ze op voor meer informatie.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten