donderdag 30 oktober 2014

Loungeset.nl laat jou er warmpjes bij zitten dit najaar

 Corporate Largo living vuur

De dagen worden korter de nachten langer. Maar ja, je hebt je heerlijke loungeset nog buiten staan. Wij hebben de oplossing om ondanks de temperatuur toch heerlijk van je tuinset te kunnen genieten. Bedenkt van tevoren goed wat je wilt verwarmen.

 Elektrische terrasverwarmer

Een elektrische terrasverwarmer is bijzonder goed geschikt om te gebruiken in een partytent of onder een parasol. De warmte die deze geeft verwarmt zo goed de omgeving zodat je heerlijk buiten kunt zitten. In onze webshop vindt u verschillende soorten en maten elektrische terrasverwarmers. Bedenk van te voren goed hoe groot de ruimte is welke je wilt verwarmen.

Vuurkachel

Een andere manier om toch van deze prachtige avonden te kunnen genieten is een vuurkachel. Hierin gebruik je blokken hout om een gezellige warme sfeer te creĆ«ren Deze moet je natuurlijk niet in een partytent of onder een parasol plaatsen. Plaats je tuinset rondom de vuurplaats en geniet samen van een prachtig heldere sterrenhemel.

Vuurtafel

Een andere mogelijkheid is een vuurtafel. Een vuurtafel brand op gas. Hierdoor kost het weinig moeite om het vuur aan te maken, bovendien heb je geen last van as wat overblijft. Omdat je hier ook met open vuur te maken hebt is het handig om deze tafel ook niet onder een parasol of partytent te plaatsen.

Finishing touch

Om het helemaal af te maken:
- Gebruik heerlijke fleecedekens om jezelf extra warm te houden
- Warme chocomel met slagroom- Een goed glas wijn
- Het perfecte gezelschap

Bron: loungeset.nl blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten