donderdag 27 februari 2014

Win een GRATIS loungeset



Loungeset.nl heeft een super leuke win actie lopen op Facebook, waar je direct kans maakt om een prachtige Allibert monaco loungeset te winnen ter waarde van € 359,-.

Wat moet je doen om deze loungeset te WINNEN


De spelregels zijn eigenlijk heel erg simpel:

Stap 1:

Ga naar de Facebook pagina van loungeset.nl: https://www.facebook.com/loungeset

Stap 2:

Like en deel onze Facebook pagina met al je vrienden, familie en kennissen op Facebook.

Gefeliciteerd, u maakt nu kans op een gratis loungeset.

Welke loungeset kan je winnen

De loungeset die je kan winnen is de Allibert Monaco loungeset. Dit is een weerbestendige loungeset die zéér onderhoudsvriendelijk is. Door het kunststof kan uw toekomstige tuinset niet gaan rotten en heeft wisselvallig weer geen invloed op de kwaliteit van uw tuinset. De kussen die erbij worden geleverd zijn tevens weerbestendig en kunnen dus makkelijk een regenbui hebben.

Details van de Loungeset
  • Inclusief kussens
  • 1x Tafel: productafmetingen (cm) 92x59x43
  • 2x Stoel: productafmetingen (cm) 65x67x77
  • 1x Bank: Productafmetingen (cm) 129x67x77
  • 3 jaar garantie.
Het is een zéér moderne tuinset die uw tuin en terras een strak uiterlijk geeft. De kleur antraciet is helemaal van deze zomer, waardoor u zorgeloos kunt genieten!

Over Allibert

Allibert is een toonaangevend tuinmeubel merk die al 30 jaar ervaring heeft in de tuinmeubel branche. Zij geloven in het oude gezegde "Carpe Diem", wat betekent pluk de dag, van de vroege ochtend tot middernacht. 

Dit is precies wat deze Allibert Monaco loungeset uitstraalt. Hij is gemaakt om te genieten van het buiten leven van de vroege ochtend tot middernacht. Gezellig met uw vrienden, familie en of kennissen lekker ontspannen op het terras met een verkoelend drankje en lekker hapjes.

Share the Summer Spirit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten