maandag 24 februari 2014

De tuinbeurzen van 2014 op een rij


De Tuin en tuinmeubel beurzen van 2014 zijn weer bekend en Loungeset.nl heeft deze even op een rij gezet. De eerste tuinbeurs start 20 februari en dit zijn er dan ook gelijk 2. Zo vindt er van 20 februari tot en met 23 februari een tuinbeurs plaats in de Brabant hallen in 's-Hertogenbosch en tegelijkertijd in de Martiniplaza te Groningen.

Een totaaloverzicht aan tuinbeurzen vindt u op het nieuwsblog van loungeset.nl: Loungeset nieuws.


Tuinidee beurs

Datum: 20 tot en met 23 februari 
Beurs: Tuinidee 
Locatie: Brabanthallen te 's-Hertogenbosch 

Over de Tuinidee beurs De tuinidee beurs is één van de grootste tuinbeurzen van het jaar in Nederland. U kunt hier veel inspiratie opdoen voor uw tuin. Elk jaar hangt er weer een nieuw thema aan de beurs en dit jaar hebben zij gekozen het thema "50 tinten groen". Wat kunt u verwachten op deze tuinbeurs? U zult vooral veel inspiratie opdoen door alle show tuinen die tijdens deze beurs opgesteld staan. Denk aan kleine praktische tuinen, duurzame tuinen, budget tuinen maar ook exclusieve tuinen. Er zijn op deze beurs veel expert aanwezig die u goed kunnen adviseren, daarnaast zijn er verschillende presentaties die u kunt bijwonen. Ook voor tuinproblemen kunt u terecht bij deze expert, die overal wel een goede oplossing voor hebben. Kortom een beurs die u absoluut niet mag missen wanneer u grote plannen heeft met uw tuin.

Tuin en sfeer beurs

Datum: 20 februari tot en met 23 februari 
Beurs: Tuin- en sfeerbeurs 
Locatie: Martiniplaza te Groningen

Over de tuin en sfeer beurs. De tuin en sfeer beurs geeft u een uitgebreide kijk op wat er allemaal mogelijk is. Een beurs waar ook wordt gekeken naar bestrating, tuinmeubels, decoratie en de mogelijkheden voor een zwembad. Daarnaast vindt u veel showtuinen zodat u kunt zien wat er allemaal mogelijk is op de vierkante meter. Het is een beurs voor echte tuin liefhebbers die met andere specialisten en liefhebbers informatie willen wisselen. Deze beurs geeft u ook een kijkje in de moderne tuin met de nieuwste spullen. Op de beurs kunt u nog interessante lezingen volgen, producten kopen en deskundig advies vragen bij de specialisten.

Huis & tuin beurs

Datum: 27 februari tot en met 2 maart 
Beurs: Huis & Tuin 
Locatie: WTC Expo te Leeuwarden

Over de Huis & Tuinbeurs De Huis & Tuinbeurs wordt al weer voor de 11e keer gepresenteerd en is ook meteen de grootste tuin beurs van noord Nederland. De Huis & Tuin beurs is "klaar voor de toekomst" waardoor u veel moderne snufje kunt verwachten. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op huis en tuin gebied? De hoveniers en tuinspecialisten zullen u dit laten zien en zullen met passie vertellen over hun creaties en hobby. Het is een beurs die veel te bieden heeft, van prachtige bloementuinen tot onderhoudsvriendelijke buxustuinen en van biologische moestuinen tot praktisch balkon terrassen. Uiteraard kunt u ook veel leren tijdens de workshops, lezingen en andere activiteiten die georganiseerd worden. Laat u zich inspireren, informeren en adviseren op de grootste huis & tuin beurs van Noord Nederland.

Lente Tuin en Woon Beurs

Datum: 7 maart tot en met 9 maart 
Beurs: Lente TUIN & Woon Beurs 
Locatie: IJshallen te Zwolle

21 tot met 23 maart in de Zeelandhallen te Goes
28 tot met 30 maart in de Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen


Over de Lente Tuin en Woon beurs De lente tuin en woon beurs is een groot succes en heeft dit jaar 3 edities. 1 in Zwolle, 1 in Goes en de laatste in Vijfhuizen. Het is een beurs met veel dynamiek en die u een combinatie laten zien tussen huis en tuin. Hier vindt u de laatste trends en de beurs biedt u meerdere lezingen en workshops. De voorgaande jaren waren een groot succes. Enkele reacties waren:

Lekker struinen door de tuinen, keuren en proeven lekker geuren opsnuiven.
De Lente TUIN en Woonbeurs van dit jaar heeft voor jong en oud van alles voor elkaar.
De Lente TUIN en Woonbeurs.. de lentesnoepwinkel !
De Lente TUIN en Woonbeurs om uit je bol te gaan!
Voor ons de eerste keer, volgende keer komen we weer!
 

KEUKENHOF

Datum: 20 maart tot en met 18 mei 
Beurs: Keukenhof 
Locatie: Lisse 
Over de Keukenhof De Keukenhof is de meest bekendste tuinbeurs van Nederland. De Keukenhof is internationaal bekend en bestaat al sinds 1949. Het terrein is echt een inspiratie voor uw tuin en is opgedeeld in 7 inspiratie tuinen. Elke inspiratie tuin is een wereld op zich en bestaat weer uit vele verschillende kleine tuinen in dezelfde stijl. Deze open beurs heeft een oppervlakte van 32 hectare, waardoor u de hele dag geïnspireerd kan raken. De beurs heeft meer dan 7 miljoen tulpen, narcissen en hyacinten die voor veel kleur zorgen. De Keukenhof is groot en een grote toeristische trekpleister en is dus een tuinbeurs waar u een hele dag voor kunt uittrekken.

Bloem en Tuin

Datum: 18 juli tot en met 27 juli 
Beurs: Bloem en tuin 
Locatie: Landgoed Gulbergen in Nuenen 
Over Bloem en Tuin beurs Bloem en tuin is echt gericht op de beplanting van uw tuin. Krijg hier dus inspiratie voor het aankleden van uw tuin. Hier komt u in contact met de professionals die 's avonds dromen over tuinen en de tuinliefhebbers die er een leuke hobby van maakt. Ook wordt er aandacht besteed aan tuinmeubelen, maar de nadruk ligt op beplanting: exotische planten, bloemen, struiken en nog veel meer. Wat deze beurs ook weer bijzonder maakt, is dat het een openluchtevent is, waardoor je geen kunstmatige manipulatie terug vindt.

Voor meer tuinmeubelen kunt u eens kijken op www.loungeset.nl en voor meer tuin nieuws, inspiratie en advies kunt u eens kijken op www.loungeset.nl/blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten