dinsdag 10 februari 2015

Kettler Palma REVIEW


De Palma lounge dining sets van Kettler zijn één van onze nieuwste sets uit onze showroom. De eerste set bestaat uit een driezitsbank, twee stoelen, twee hockers en een tafel. De tweede set bestaat uit een hoekbank, twee hockers en een tafel. Doordat de Palma grijs is, kan je hem goed combineren met andere kleuren en valt hij goed op in je tuin. De set met de driezitsbank is modulair: je kunt je eigen opstelling maken. De hoge tafel en de medium zithoogte zorgen ervoor dat je een heerlijk diner kunt eten en lekker een middagje kunt loungen op de Palma.

Materialen

Beide sets zijn gemaakt van wicker met een aluminium frame. Wicker is gevlochten kunststof en kan niet schimmelen en rotten. Door de combinatie van aluminium en wicker zijn de meubels makkelijk te verplaatsen en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. De kussens zijn gemaakt van weerbestendig materiaal, waardoor ze niet snel; verkleuren door de zon. Wij raden je wel aan om de kussens bij regen naar binnen te brengen. Het tafelblad bestaat uit polywood: kunststof dat eruitziet als hout. Polywood is net zo licht en net zo weerbestendig als de rest van de materialen.

Elementen

De onderdelen van de Palma lounge sets hebben de volgende afmetingen:

Bank

Lengte: 190 cm
Breedte: 80 cm
Hoogte: 85 cm

Hoekbank

Lengte: 210 cm
Breedte: 98 cm
Hoogte: 87 cm

Stoel (inclusief kussen)

Lengte: 74 cm
Breedte: 78 cm
Hoogte: 85 cm

Hocker

Lengte: 38 cm
Breedte: 38 cm
Hoogte: 39,5 cm

Tafel

Lengte: 149 cm
Breedte: 79,5 cm
Hoogte: 68,5 cm

Over Kettler

Kettler bestaat al sinds en ze is ontwikkelaar, producent en verkopen van vernieuwende producten. Zij prpduceert onder andere haar tuinmeubelen vanuit Duitsland, weinig andere tuinmeubelaanbieders doen dit. Ze gebruikt altijd duurzame materialen. Bij normaal gebruik, gaan de meubelen lang mee. Kettler geeft haar klanten standaard 2 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten