dinsdag 22 september 2015

4 Seasons Outdoor Indigo


De 4 Seasons Outdoor Indigo Living en cosy dining zijn een grote aanwinst voor je tuin of terras als je naast lekker lounge ook wilt dineren in je tuin. Het fijnen van de indigo serie is dat deze een kruising is tussen een loungeset en een tuinset. Door de iets hogere zit en de hogere rugleuning heb je meer een actieve zit. Deze actieve zit is zeer prettig als je vrienden of familie over de vloer hebt. Je kan dan lekker gezellig borrelen, eten en drinken in je tuinset, zonder dat iedereen hele onderuit gezakt hoeft te zitten.

Is het bezoek weg, dan ga je lekker lang uit liggen op de comfortabele bank met all weather kussens. deze kussens zijn van een zeer hoge kwaliteit en bieden daardoor een hoog comfort niveau. Dit komt mede door het dragon wat je terug vindt in de all weather kussens.

Dat je met de indigo een tuinset in je tuin neerzet van een zeer hoge kwaliteit dat is te merken aan het lange garantie termijn wat je krijgt op de 4 seasons outdoor indigo. Zo krijg je 10 jaar garantie op het "hularo" wicker, dit is het vlechtwerk om het aluminium frame van de indigo. Op het hularo wicker krijg je 10 jaar garantie op de kleur echtheid en dat geeft je de garantie dat het niet verkleurd. op alle andere onderdelen krijg je 3 jaar garantie.

Wil je meer zien van de Indigo, dat kan. Op het blog van Loungeset.nl vind je namelijk een foto collectie van de 4SO indigo. Klik daarvoor op 4 seasons outdoor indigo. Ben je juist opzoek naar de plek waar je de 4 Seasons Outdoor indigo living/ cosy dining kunt kopen, dan verwijs ik je graag door naar 4seasonsoutdooronline.nl. Zij hebben de hele collectie online staan. Klik hiervoor op 4 Seasons Outdoor Indigo lounge dining.

Op 4seasonsoutdooronline.nl kan je trouwens alles vonden over 4SO. Ook alle andere tuinmeubel modellen van 4 seasons outdoor kan je daar terug vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten