dinsdag 22 september 2015

4 Seasons Outdoor Castillo


De 4 Seasons Outdoor Castillo is een loungeset met een Italiaans randje. Castillo klinkt al Italiaans en dat zie je terug in het ontwerp van deze tuinset. Voor de Castillo is er gebruik gemaakt van polyloom  ce wicker, dit is een wat dunner rond vlechtdraad die de Castillo een eigen gezicht geeft. Het ziet er verfijnt uit en de afwerking is erg mooi. Het wicker vlechtdraad is hierbij van Hularo kwaliteit en daar krijg je 10 jaar garantie op de kleur echtheid.

Veel vechtdraad verkleurt namelijk door invloeden van uv-licht, weer en wind. Dit zal dus niet gebeuren bij het Hularo polyloom ice wicker wat om de Castillo is gevlochten. Deze vlechtdraden worden om een aluminium frame gevlochten en dit frame is van minimaal 2 mm dik aluminium. De hoge kwaliteit van het aluminium en de dikte zorgen er voor dat het frame sterker en beter is dan vele andere concurrerende tuinmeubelen. 4 Seasons Outdoor mag zich daarom tot 1 van de beste tuinmeubelen fabrikanten noemen in de wereld.

Boven op het vlechtwerk vind je de all weather kussens deze kussens kunnen heel goed tegen een zomerse regenbui, waarbij je enkele minuten later weer heerlijk droog kan plaatsen nemen op deze all weather kussens. Het fijnen aan de kussens is dat ze totaal niet kunstmatig aanvoelen.

Ben je geïnteresseerd in de 4 Seasons Outdoor Castillo Living loungeset dan heb ik goed nieuws. Voor meer foto's wil ik je doorverwijzen naar het blog van loungeset.nl. Klik daarvoor op 4 Seasons outdoor castillo foto collectie. Ben je al helemaal verkocht, dan kan je hem nu ook al direct bestellen in de webshop van 4 seasons outdoor online. Klik daarvoor op 4 Seasons Outdoor Castillo loungeset kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten