dinsdag 22 september 2015

4 Seasons Outdoor Edge Living Loungeset


De 4 Seasons Outdoor Edge Living Loungeset is te bestellen in 2 varianten. je hebt de Edge modular living en de Edge Living. Het verschil tussen deze twee modellen is dat de Modular Living een modulaire opbouw heeft waarbij je doormiddel van verschillende elementen je eigen loungeset kan samenstellen. Hierbij kan je bijvoorbeeld een hoek loungeset maken voor 5 personen, maar ook uitbreiden naar een loungeset voor +8 personen. Je kan er bijvoorbeeld extra center elementen tussen plaatsen of je tuinset aanvullen met extra fauteuils en/of hockers.

Bij de Edge living bestaat de keuze eigenlijk maar uit 3 elementen. je hebt een 2.5 zits bank, een fauteuil en een hocker. Uitteraard kan je de Modular Living met de Living combineren waardoor je de keuze hebt uit 7 elementen. Hierbij kan je dan ook nog koffietafels of salontafels erbij plaatsen die passen bij de kleurstelling van de 4 Seasons Outdoor Edge. De complete serie kan je nu al kopen op 4 seasonsoutdooronline.nl, klik daarvoor op 4 Seasons Outdoor Edge.

De kleuren van de Edge zijn vrij neutraal. Het "ice wicker" heeft een roomwitte kleur met een klein tintje grijs er in. Hij oogt hierdoor lekker zomers en fris. Op de set liggen donker grijze kussens en passen perfect bij het ice wicker.

Het wicker van de 4 seasons outdoor Edge living is van Hularo kwaliteit. Huller is kleurvast en door en door gekleurd. Daarom krijg je ook 10 jaar garantie op de kleur echtheid van het wicker vlechtdraad. Op alle andere onderdelen zit 3 jaar garantie.

Wil je meer zien van de 4 seasons outdoor Edge living en de 4 seasons outdoor Edge modular living dat wil ik je doorverwijzen naar het blog van Loungeset.nl. Hier vind je meer details over de Edge en meer foto's.

Klik op 4 seasons outdoor Edge Living en bekijk meer foto's van deze prachtige loungeset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten