woensdag 20 mei 2015

Top 5 meest opvallende loungesets

Opvallende DIY loungeset

De blog van loungeset.nl heeft een nieuwe categorie! Eén keer in de twee weken geven we je en top 5 lijst die met loungesets te maken hebben. We starten deze categorie met de top 5 meest opvallende loungesets. Iedereen kijkt immers graag naar een mooie en originele loungeset. Wij hebben loungesets opgezocht en de 5 meest opvallende op een rijtje gezet. Deze loungeset zijn volgens ons echte eyecatchers.

5. Deze overdekte loungeset

ronde loungeset

Deze loungeset is perfect als je snel last van de zon hebt of als er veel bezoek over de vloer komt. Als je lekker van de zon wilt genieten, kun je het dak gewoon naar beneden schuiven! Hij valt op door zijn donkerbruine vlechtwerk en taupe kussens op de groene achtergrond en zijn mooie (half)ronde vormen. Als je met een kleine groep mensen bent, kun je alle onderdelen van de loungeset aan elkaar schuiven, zo heb je een grote en comfortabele loungebank. Een erg uitnodigende loungeset!

4. Deze loungeset met maar liefst 3 tafels

Barca loungeset SENS-Line

Deze loungeset is opvallend omdat hij niet 1, maar 3 tafels heeft. Op de banken is ruimte voor 6 personen, je hebt dus erg veel tafelruimte vergeleken met het aantal zitplaatsen! Dit is de Barca loungeset van het merk SENS-Line en deze kun je kopen in onze webshop. Deze loungeset is gemaakt van wicker (kunststof vlechtwerk) met tafelbladen van polywood: kunststof hout.

3. Deze loungeset met felrode kussens

loungeset rode kussens

Deze loungeset is opvallend omdat hij groot is, maar vooral omdat het espressobruin van het wicker en de felrode kussens erg de aandacht trekken vergeleken met het helderblauwe water op de achtergrond. Niet alle delen van deze loungeset hebben een rugleuning en daarom is hij ook erg geschikt om op te liggen. Bovendien maken de open delen de loungeset toegankelijker.

2. Deze ronde wicker loungeset

ronde loungeset

Deze ronde loungeset is gemaakt van lichtgeel wicker en zeeblauwe kussens en hij heeft een ronde vorm, wat ongewoon is bij loungesets. Daarom heeft deze loungeset de lijst gehaald. Handig: Aan de rechterkant van de armleuning heb je een klein tafeltje, zodat je je koele drankje binnen handbereik hebt. De twee delen van deze loungeset kun je gebruiken als twee aparte banken of als bank met een lekkere voetenbank!

1. Deze opvallende en felle loungeset gemaakt van pallets

opvallende loungeset pallets

We zijn gekomen bij de nummer 1 van de lijst, de meest opvallende loungeset! De bank en de tafel zijn volledig gemaakt van pallets. De loungeset heeft 4 verschillende en opvallende kleuren. Hij is ook nog een zelf gemaakt en dat zijn de redenen dat deze loungeset bovenaan de lijst staat. Deze mooie low budget loungeset zal door zijn felle kleuren in elke omgeving opvallen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten